SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

E oficial! Simona Halep va juca la Fed Cup! Cum arată echipa României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 12:18

Simona Halep a decis să nu se mai opereze de deviație de sept și este anunțată în componența echipei de Fed Cup a României, în meciul contra Cehiei, din zilele de 6 și 7 februarie.

UPDATE 13:40

Alina Tecșor, căpitanul nejucător al României, a anunțat lotul pe care-l va avea la dispoziție pentru meciul cu Cehia: "Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia.

Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amînat operația, și este pregătită să joace în acest meci", a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Simona Halep a decis să nu se mai opereze și să concureze pentru echipa națională a României la Fed Cup, anunță Dolcesport.

Sursa citată scrie că numărul 2 WTA va face parte din echipa de Fed Cup a României în disputa cu Cehia din 6 și 7 februarie, deși Simona anunțase că se va opera de deviație de sept.

Întîlnirea de la Fed Cup dintre România și Cehia va avea loc la Cluj în zilele de 6 și 7 februarie.

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

"A avut probleme și la stomac, acum și cu urechea...Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cît de curînd. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue așa! Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet" Stere Halep, la 23 ianuarie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
catalynn
catalynn  •  28 Ianuarie 2016, 07:15
Postat de wowmashha pe 27 Ianuarie 2016, 14:40

esti slabut . esti p[e langa subiect . nu din nestiinta ci cu intentie , ai vazut si tu care-i adevarul si acu tre sa mai arunci un com asa de ochii lumii ca doar nu vrei ca sa ramai tu pe locul doi . unii se ghideaza in viata dupa anumite principii . al;tii au coloana vertebrala si nu cred ca tot ce zboara se mananca . altii nu accepta sa fie mintiti . iti dau un exemplu minor : toata lumea stie ca fiecare jucatoare de tenis se ghideaza la inceput de an dupa un anume program facut in colaborare cu staful ei . se stie ca sunt obligate de sitemul competitional sa bifeze anumite turnee fie ca le place fie ca nu . merg acolo unde din capul locului stiu ca nu vor juca prea multe meciuri sau deloc fac prezenta si apoi parasesc turneul . halep de fiecare data cand a facut asa ceva s-a dat accidentata . a iesit in conferita de presa si a declarat ca vezi doamne nu a mai putut juca fiindca are virusi in burta . :)))) sau ma rog o scuza din asta penibila. esti de acord cu majoritatea userilor ca halep a inventat o gogomanie ? ca sa pricepi si tu am luat un exemplu minor , ceva nesemnificativ . adik am inceput pri a te invata abecedarul . pierzatorule .

Coane, ti-am spus ca nu polemizez cu prostii pt ca risc sa ma cobor la nivelul lor. Ca tot ai dat de Abecedar, io zic sa rogi pe careva sa ți-l explice pt ca ești praf la gramatica, daca nu ai avea tastarură sunt sigur ca ar trebui sa pornești de la bastonașe ... Cineva întreba daca ești Bosfor. Pot sa il asigur ca nu, hodorogul macar avea logica si stăpânea limba romană :-) In ce o priveste pe Halepă rămane cum am stabilit: nicio tenismena din Romania nu a ajuns macar, cu atat mai putin sa se mențină aproape 2 ani pe locul 2 WTA, pt asta are toată stima si considerația din partea mea! Acum 20 de ani cand am plecat prima data din Romania lumea stia atat: Hagi, Nastase, Comăneci! Acum stiu si de Halep! Macar de-am avea mai mulți ca ea si mai putini ca tine!

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Ianuarie 2016, 22:19
Postat de marius.bxl pe 27 Ianuarie 2016, 20:24

Cum zicea Mircea Rednic ,fraierii la actiuni si smecherii la euro.halep asta créa direct la euro

Mariusica tata.....Simona a castigat un meci la Galati, daca nu il castiga, fetele nu mai jucau in Canada !

1650053691908998
Milos Ratulea  •  27 Ianuarie 2016, 21:44

Stere Halep zice ca are ceva si la ureche ?? Stiam ca septul ( deviatia de sept este la nas ) provoaca sforait accentuat in timpul somnului si/ sau o respiratie mai dificila in timp ce urechea externa este formata din cartilaje . Sport poate sa faca fara prea mari implicatii in eficienta. Ii dorim succes la fed cup :-))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează