SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Echipa Cehiei este încrezătoare înainte de Fed Cup : " Ce facem dacă e 2-0 pentru România după prima zi? Cîștigăm toate cele trei puncte duminică"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 13:13

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii celor cinci partide. Vezi AICI detalii.

Echipa Cehiei a vorbit despre meciurile de sîmbătă și duminică, iar jucătoarele și antrenorii s-au arătat încrezători înaintea partidei.

Karolina Pliskova: "Nu mă deranjează dacă joc primul sau al doilea meci. Voi da totul pentru a cîștiga partida cu Simona Halep. Am mai jucat cu ea și au fost partide grele".

Petra Kvitova: "Sper ca Pliskova să aducă primul punct și eu să aduc încă o victorie. 

Monica Niculescu are un stil de joc deosebit, dar interesul meu este să cîștig meciul. Nu știu ce să fac mîine împotriva slice-ului Monicăi Niculescu. Voi vorbi cu antrenorul și voi vedea cum va decurge meciul".

Petr Pala: "Sînt mulțumit de obiectivul Petrei: 2-0 după prima zi. Nu mă gîndesc la ordinea meciurilor, ci doar la cîștigarea partidelor. 

Nu am spus că va fi 2-0, ci doar că vrea să fie 2-0. Totul se va juca pe terenul. Fetele noastre pot cîștiga ambele meciuri și vor cîștiga. Dacă România va avea 2-0 după prima zi, vom cîștiga duminică celor trei puncte".

Citește și: Echipa României de Fed Cup se bucură după tragerea la sorți: "Exact cum am vrut" » Monica Niculescu amenință: "Le voi «teroriza»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close