SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Echipa de Cupa Davis a României şi-a aflat adversarul din Grupa I » Ce-a declarat Andrei Pavel

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 19:27

După ce a învins la sfîrşitul săptămînii trecute Suedia, scor general 3-1, România va întîlni acum echipa Israelului în Grupa I a Zonei Euro/Africane a Cupei Davis.
Meciurile cu israelienii vor avea loc în perioada 6-8 martie 2015, în România, iar în cazul în care echipa noastră va trece de Israel, vom întîlni în perioada 17-19 iunie 2015 învingătoarea dintre Slovacia şi Slovenia.

Israelienii au ajuns pînă aici după ce au pierdut meciurile cu Argentina din play-off-ul pentru Grupa Mondială, scor 2-3. Pentru Israel au jucat la simplu Dudi Sela (numărul 83 ATP) şi Bar Tzuf Botzer (773 ATP), iar la dublu Jonathan Erlich (95 în clasamentul de dublu ATP) şi Andy Ram (753 ATP la dublu).

"E o tragere foarte bună pentru noi şi mă bucur că vom juca acasă, pentru că în Israel ar fi fost mult mai greu. Israelul a fost tot timpul o echipă care a făcut surprize, reuşind într-un an să ajungă pînă în semifinale dacă nu mă înşel.

Ne vom gîndi pe ce suprafaţă vom juca, după ce ne vom consulta cu toţi componenţii lotului", a spus Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează