SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Echipa României a plecat spre Cluj fără Simona Halep » Ce au declarat Monica Niculescu și antrenorul Alina Tecșor-Cercel

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 16:17

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend-ul 6-7 februarie. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipa României, fără Simona Halep, care se află deja la Cluj, a plecat azi spre Cluj, iar antrenorul Alina Tecșor-Cercel au vorbit despre duelul cu Cehia, deținătoarea trofeului.

"Sîntem foarte pregătie pentru acest meci și sperăm să obținem un rezultat foarte bun. Nu știu cum este suprafața de joc, dar Simona ne-a trimis poze și totul arată foarte bine. Vom vedea mîine, după antrenament.

Va fi un meci greu, pentru că Cehia este o echipă puternică, deținătoarea trofeului. Nu putem spune că există o favorită. În acest meci pot apărea surprize.

Îmi pare rău că Irina și Alexandra sînt accidentate, dar am avut norocul să pot alege alte jucătoare și să facem o echipă puternică"Alina Tecșor-Cercel, la DolceSport

Și Monica Niculescu, a doua jucătoare din echipa României, a vorbit despre meciul cu Cehia.

"Nu vreau să vorbesc despre șanse. Va fi un meci foarte greu, pentru că Cehia vine cu Kvitova, Pliskova și Strycova, care au făcut un rezultat bun la Australian Open.

Este bine că jucăm acasă și am înțeles că s-au vîndut toate biletele și că va veni multă lume. Sala de la Cluj arată incredibil. Simona este deja acolo și ne-a trimis poze. Ne place foarte mult

Este bine că Simona va juca, pentru că Cehia vine cu jucătoare foarte bune. Din păcate, ne vor lipsi Irina Begu și Alexandra Dulgheru. Noi alcătuim o echipă foarte bună și ne înțelegem foarte bine. Sperăm să facem un meci foarte bun. Sper ca după prima zi, scorul fie măcar 1-1. Cel mai bine ar fi să fie 2-0 pentru noi" Monica Niculescu

Echipa României: Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu).

Echipa Cehiei: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  31 Ianuarie 2016, 20:47
Postat de lapusneanul pe 31 Ianuarie 2016, 19:00

neee, ultimul metru patrat l-a instalat chiar ea :) ...hai bre, ce naiba, nu trebuie sa-i dedicam ode....hai romania !

E, nu!? Totul pentru front, totul pt victorie! :-) Sa ne aducă ea FedCupul si ii facem si statuie :-)

anne1970_ar
anne1970_ar  •  31 Ianuarie 2016, 20:46

Interesan. Echipa Rmaniei a plecat la Cluj fara Simona care era la acolo deja. Cum sa plece echipa fara Halep? Sa se intoara la Bucuresti si sa plece toata echipa. Pai cum altfel? Ofofof, de unde scot itlurile astea anapoda? "Echipa României a plecat spre Cluj fără Simona Halep"

lapusneanul
lapusneanul  •  31 Ianuarie 2016, 19:00
Postat de mobilajucarii pe 31 Ianuarie 2016, 17:28

Clujenii au reusit sa tina la secret prezenta Simonei acolo, doar intr-un material difuzat ieri pe TV una dintre bucataresele de la Grand Hotel Italia s-a "scapat" si a zis ca Simona nu a cerut nimic special, dar cine si-a dat seama... Dupa experienta de anul trecut, de la Galati, e posibil sa fi dorit sa supravegheze personal instalarea suprafetei, si sa o testeze imediat.

neee, ultimul metru patrat l-a instalat chiar ea :) ...hai bre, ce naiba, nu trebuie sa-i dedicam ode....hai romania !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează