SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

Ekaterina Makarova nu se teme de forţa Simonei Halep şi dezvăluie: "Ştiu cum o pot învinge" » Planul rusoaicei pentru meciul din "sferturi"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 19:40

Simona Halep este în sferturile de finală de la Australian Open, unde o va întîlni pe Ekaterina Makarova, singura jucătoare stîngace rămasă în concurs. 

Sportiva de 26 de ani din Rusia e foarte sigură: "Ştiu cum să o înving pe Halep". Atît Halep, cît şi Makarova au cîştigat fără emoţii cele 4 meciuri de pînă acum, fără să piardă vreun set.

Rusoaica n-a stat niciodată mai mult de 80 de minute în teren în acest turneu: 77, 74, 68 şi 69 sînt minutele pentru fiecare meci al adversarei Simonei.

“Cred că sînt foarte concentrată în momentele importante şi reuşesc să fac tot ce mi-am propus. Ştiu că poţi să o învingi cu adevărat pe Halep doar dacă o ataci.

Ştiu cum să o înving şi mai am timp să mă gândesc la alte soluţii şi să mă antrenez pentru asta”, a explicat Makarova pentru sport-express.ru.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bombon
bombon  •  26 Ianuarie 2015, 14:38

Makarova asta isi face curaj singura, daca ii ia lui Halep un set va fi o performanta mare pentru ea!

slickbubu
slickbubu  •  26 Ianuarie 2015, 00:23
Postat de mplttev pe 25 Ianuarie 2015, 22:48

Se pare că mărirea aperturii rachetei i-a priit. Parcă joacă mai bine. A scos 2 mingi imposibile, ala Rafa Nadal. O fi având o contribuție și noii antrenori ? Fissette, degeaba ai învățat-o pe belgiancă, n-a băgat nimic la cap.

Belgianca a pus in practica exact ce a spus Fissete si nu neaparat ca asa a spus el ci pentru ca ea asa joaca de obicei.Numai ca nu e de ajuns asta sa o bati pe Halep, trebuie si tehnica buna si mai ales trebuie sa o intalnesti pe Simona intr-o zi proasta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 23:32
Postat de unico_biancorossi pe 25 Ianuarie 2015, 23:31

27 de minute. zob a facut-o. dupa alte 7 minute avea si 3-0 in setul 2. s-a relaxat prematur si begu i-a furat un set, cu tensiul ei icnit si aiuristic.)

ontopic - cat despre disputa cu makaronova, va fi floare la ureche pentru micuta dobrogeanca. ea are probleme reale doar cu superstarurile actuale ale tenisului feminin : Masha + Serena.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează