SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Elena Ruse eliminată în semifinalele juniorilor la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 16:49

Elena Ruse a ratat calificarea în finala probei de simplu junioare din cadrul turneului de Wimbledon.
Ruse a fost învinsă în semifinale, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de sportiva slovacă Kristina Schmiedlova, a opta favorită. Meciul a durat o oră şi 51 de minute.

Elena Ruse a concurat la Wimbledon şi la dublu junioare, alături de Jacqueline Cristian. Cele două românce au fost eliminate în optimile de finală. Ruse, în vîrstă de 16 ani, a început tenisul la vîrsta de patru ani şi jumătate la CS Dinamo. Din 2012 este antrenată de o echipă formată din Dan Manciu, Adrian Crucian, Apostu Artemon şi Adrian Gavrilă.

În 2013, Ruse a cîştigat titlul naţional la categoria de vîrstă sub 16 ani, iar la dublu a devenit campioană naţională la sub 18 ani. De asemenea, la categoria de vârstă sub 18 ani, Ruse a obţinut locul trei în proba de simplu.

La turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Elena Gabriela Ruse a fost eliminată în faza optimilor, în proba de simplu, şi în sferturi la dublu.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
radu0078
radu0078  •  05 Iulie 2014, 19:50

Felicitari ! Hai cu titluri mai departe si in cativa ani sa-i iei locul 1 Simonei la seniori !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează