SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Emoții pentru Halep la revenirea în țară » Simona poate rata Fed Cup: "Îmi doresc mult să joc"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 17:02

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open, însă românca a acuzat o accidentare. Jucătoarea noastră poate rata și confruntarea din Fed Cup dintre România și Belgia din perioada 11-12 februarie.

"Sper să fiu la Fed Cup, îmi doresc mult asta", a declarat Simona Halep la revenirea în România.

Simona spune că și-a revenit și din punct de vedere psihic, deși e la al doilea an consecutiv în care părăsește turneul australian încă din primul tur.

"Mi-am revenit psihic după acest eşec. Am avut şi până acum grijă de mine, dar încerc să am şi mai multă pe viitor. Am avut probleme medicale acolo, însă nu am avut dureri cât m-am aflat în România. Sper să revin în câteva zile sau săptămâni", a adăugat Halep.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
841579609289538
Mirel Grigoriu  •  17 Ianuarie 2017, 21:58

Când a fost în formă? Când erau competitoare de mâna 2, sau când erau ieșite din formă cele bune.

tihi
tihi  •  17 Ianuarie 2017, 19:25

Halep nu va lipsi nici din Fed Cup....Carstea,Niculescu si Begu sint mai bune...ce a facut anul trecut la Cluj??Lasati sa faca pe agenta imobiliara!

mircea_cjn
mircea_cjn  •  17 Ianuarie 2017, 19:23
Postat de catalynn pe 17 Ianuarie 2017, 17:41

Simonica dear, daca esti fata desteapta iei matale o pauza, dar pauza pe bune, nu una "activa" pt a te reface complet fizic. Pana nu esti 100% pune pass la abolut orice eveniment sportive, indiferent de cate puncte sau cati bani sunt in joc. Altfel te incurci de pomana si ii incurci si pe restul, de la staff si antrenor pana la organizatorii turneelor si suporteri. FedCup? Stii bine ca daca ai pierdut un meci ai pus-o, nu?! Apar "patriotii" cu reprosurile si injuriile de rigoare. Nu spun ei ca esti o non-valoare?! Sa se descurce atunci fara!

Pai cum sa intre daca e grav accidentata, omule ?! Sa ia o pauza de refacere de vreo 2-3 ani, apoi sa reinceapa antrenamentele (tot vreo 2 ani), apoi usor, usor- sa nu cedeze genunchiul- cate un turneu din asta mai modest pe an - eu zic ca simona in 5-6 ani poate reveni la forma de anul trecut. Cand era eliminata tot din primul tur la Australian Open. Dar nu conteaza, voie buna si relaxare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează