SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Emoționant » Murray, aproape să izbucnească în lacrimi după finala AO » Ce mesaj elegant a avut campionul Djokovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 14:32

Sîrbul Novak Djokovici s-a impus categoric în finala de la Australian Open, acolo unde l-a învins pe britanicul Andy Murray, scor 6-1, 7-5, 7-6(3). Vezi detalii AICI.

La finalul celei de-a cincea finale pierdute la Australian Open, Andy Murray, 28 de ani, a fost vizibil tulburat de înfrîngere, iar la finalul discursului, a fost aproape de a izbucni în lacrimi.

 "M-am mai aflat în această situație. Vreau să îl felicit pe Djokovici, pentru că a făcut o finală incredibilă și în ultima vreme are un joc foarte consistent.

Vreau să mulțumesc pentru susținerea din aceste două săptămîni echipei mele, fără de care nu eram aici. Vreau să mulțumesc soției mele, care în ultimele două săptămîni a fost incredibilă" Andy Murray

SFATUL LUI DJOKOVICi

Nole, liderul ATP, a ajuns la 11 trofee de Grand Slam cîștigate în carieră și este la al șaselea titlul la Australian Open. La finalul meciului, sîrbul de 28 de ani a vorbit despre turneu și l-a lăudat pe Andy Murray, rivalul său și locul 2 ATP.

"Tot respectul meu pentru Andy și echipa sa, după acest meci. Andy, ești un profesionist și o persoană deosebită. Sînt sigur că vei mai avea șansa să te lupți pentru trofeu la Australian Open.

Îți urez ție și lui Kim (n.r- soția lui Murray, care este însărcinată) toate cele bune. După ce se va naște copilul tău, te vei simți incredibil. Îți spun din propria experiență.

Vreau să mulțumesc echipei mele și lui Boris, care în fiecare zi supraveghează tot. 

Sînt foarte onorat că sînt menționat alături de legede ale tenisului. Vă mulțumesc și vă iubesc!" Novak Djokovici, la finalul meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10204113608914360
Lucian Sarbu  •  31 Ianuarie 2016, 21:10

N-am înțeles ce a vrut să joace Murray în primul set. După ce meciul începuse echilibrat, cu un prim game luat foarte greu de Djokovici, aproape că a fost suprarealist să vezi scorul ducându-se la 5-0. Nu neapărat fiindcă jucase Djokovici senzațional, ci fiindcă servise englezul foarte prost și făcuse o grămadă de greșeli. Seturile 2 și 3 au fost mai echilibrate dar chiar și acolo Murray a făcut câteva greșeli de începător, mai ales la finalul setului 2, pe care l-a pierdut oarecum nemeritat. Cred că are o problemă cu capul, altfel nu se explică de ce pierde așa de des la Djokovici.

catalynn
catalynn  •  31 Ianuarie 2016, 18:42

Murray este o rusine pt englezi, ocupa locul 2 de pomana si ia mereu bataie de la Nole, nu e englez ci scotian, taica-su joaca la pariuri etc etc. Si daca nu era de ajuns, englezii pt care nu face nimic :-) I-au platit 2 milioane lu Dave Gilbert in 2008 sa scoata tenismen din el si n-a reusit :-) Cred ca e iures mare in Anglia acum, cam ca pe forumurile romanesti cand mai pierde Halepa cate un meci :-)

ottobraun
ottobraun  •  31 Ianuarie 2016, 16:57

Zeul Nole !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează