SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Eșec rușinos! Simona Halep a teleportat în 2016 un record negativ din 1979, care era deținut tot de o româncă

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 11:47

Simona Halep a pierdut azi în fața lui Shuai Zhang în primul tur de la Australian Open, scor 4-6, 3-6.

Ocupanta locului 133 WTA a bifat un record incredibil grație acestui succes. A obținut prima victorie pe tabloul principal de la un turneu de Grand Slam după 15 încercări.

Halep a intrat în istoria neagră a competiției. Din 1979 una dintre primele două clasate în WTA nu mai pierduse în turul I de la Australian Open!

Atunci a fost eliminată Virginia Ruzici, care era favorita numărul 1 a competiției. A pierdut în fața lui Mary Sawyer, scor 6-0, 2-6, 4-6. 

În afara Simonei Halep, Caroline Wozniacki, Venus Williams și Rafael Nadal sînt celelalte nume importante care au părăsit competiția.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
1062333197131256
Nanescu Liliana  •  20 Ianuarie 2016, 08:53

Prieteni va felicit, asa este este un roman iesit din multime sa avem mare grija s-o tragem inapoi sa-i diminuam meritele! Nu cred ca a avut vre-o pila sa ajunga pelocul 2 si nici ca statul roman sau vreun roman gen Mos Gerila a ajutat-o sa ajunga acolo. Asa ca inainte de a va apuca sa comentati ganditi va la propriile merite si daca va puteti lauda ca ati facut ceva sa va scoata din multime! Pana acum Ea este unica romanca care a reusit aceasta performanta sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa mearga mai departe. Si tu Mos Gerila pana nu vii cu o performanta notabila pana nu iesi din multime arunca-ti capul la gunoi!

merace
merace  •  19 Ianuarie 2016, 20:43

RUSINE pentru oamenii care lovesc un om cand el e la pamant!!! Sa nu se mire daca vor pati la fel si ei, de la semenii lor, ca sa vada cum este!

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  19 Ianuarie 2016, 14:44
Postat de Mos Gerila pe 19 Ianuarie 2016, 12:56

rusine rusine si iar rusine retragete cat mai esti pe locul doi foarte mincinos..ramane lumea cu impresia ca teai retras in glorie si nici nu mai faci Romania de ras

Ca să pretinzi un asemenea nickname e musai: 1) să fii dinamovist pur-sânge (emblema lui Dinamo nu trebuie să lipsească în dreapta-sus); 2) să fii român get-beget (de preferat naționalist); 3) să stăpânești foarte bine limba română (când scrii, neapărat să nu faci rabat de la diacritice); 4) să te exprimi exact așa cum gândești (fără să-ți fie teamă că te "moderează" / banează / șterg ăștia din redacție); 5) indiferent de cont, acesta să difere (doar) prin nickname (stilul rămânând întotdeauna același); 6) dacă atunci când postezi de pe un alt cont (altul decât "mosh_gerilla.1948") observi ciumpalăi care nu s-au prins despre cine e vorba, neapărat să le atragi atenția de genul: "fraiere, sunt eu, moshu!".

Vezi toate comentariile (35)
Comentează