SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Eugenie Bouchard, ce dezamăgire! Fostă semifinalistă la Roland Garros, canadianca s-a retras azi din calificările de la Paris

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 15:34

Eugenie Bouchard, fostă semifinalistă la Roland Garros și ajunsă între timp pe locul 167 în clasamentul WTA, continuă forma dezastruoasă pe care o traversează de aproape doi ani.

Canadianca s-a retras în primul tur al calificărilor de la turneul parizian în meciul cu slovena Dalina Jakupovici. Bouchard a pierdut primul set cu 0-6 și s-a retras în manșa secundă, în momentul în care era condusă cu 1-2.

În vârstă de doar 24 de ani, poziția în clasament a lui Eugenie Bouchard s-a prăbușit complet în 2018: a ajuns până pe locul 167 după ce în octombrie 2014 era pe locul 5. Tot în 2014, Bouchard a disputat și unica finală de Mare Șlem, pierdută în fața Petrei Kvitova la Wimbledon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mplttev
mplttev  •  24 Mai 2018, 01:29

La banii ei, se distrează, nu mai pune osul. A luat 15 milioane de la US Open cât lua dacă ar fi câştigat 12 GS-uri (că acolo premiul e fiscalizat).

tivireli
tivireli  •  24 Mai 2018, 00:11

Si ma rog, care-i treaba. Asa este tenisul, urci cat poti apoi cobori, nu-i nicio problema, bani are destui. Nimeni nu-i vesnic in top ten sau top 50. Unii rezista mai putin, altii mai mult. Oricum, cred ca ea este fericita, nu sufera asa cum credeti unii.

merace
merace  •  23 Mai 2018, 21:13

De ce mai conteaza Bouchard? In acelasi turneu de calificari, româncele Irina Bara si Alexandra Dulgheru au castigat in primul tur. Asta conteaza!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează