SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

EXCLUSIV Ana Bogdan după succesul entuziasmant cu Sorana de la BRD Bucharest Open: "Efortul a fost imens de ambele părți"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 19:51

Ana Bogdan nu i-a dat nicio șansă Soranei Cîrstea în meciul zilei de la BRD Bucharest Open, reușind a doua victorie din tot atâtea posibile în fața celei care era a șasea favorită pe zgura din Capitală.

În duelul celor mai frumoase jucătoare de la turneul WTA, Ana Bogdan s-a impus cu un categoric 6-4, 6-2, la capătul unei meci care a durat o oră și 35 de minute.

În următoarea fază, " Lady in Black", așa cum a fost supranumită datorită ținutei adoptate la meciul cu Sorana, o va întâlni pe Cagla Buyukakcay (165 WTA) din Turcia, într-un meci programat să se dispute miercuri.

Ana a vorbit pentru GSP.RO despre succesul obținut marți, dar și despre planurile pe care le are le BRD Bucharest Open.

"Știam că meciul va fi greu și chiar așa a fost, deși poate rezultatul spune altceva. Efortul a fost imens de ambele părți, sunt foarte fericită că am câștigat, mai ales că îmi era dor să joc din nou în România. E o victorie importantă pentru mine, dar nu mă entuziasmez, iau totul pas cu pas, așa cum e normal”, a declarat cea care o învinsese pe Sorana și anul trecut la US Open.

Ana Bogdan susține că meciul de miercuri, contra Caglei Buyukakcay, va fi unul dificil, mai ales că adversara este în plină revenire de formă. "A fost locul 60 mondial, tocmai a câștigat cu Polona Hercog, așa că va fi care pe care. Sunt încrezătoare în șansele mele, mai ales că publicul de aici de la București este întotdeauna special, azi m-am simțit extraordinar. Contează enorm susținerea fanilor", a mai spus sportiva de 24 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  18 Iulie 2017, 20:34

cele mai frumoase jucatoare din tot circuitul, he, he! bravo, fetelor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează