SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

EXCLUSIV Doi favoriți-supriză pentru înlocuirea lui Pavel! Hănescu este și el pe listă

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 14:07

Florin Mergea și Horia Tecău, cei doi foşti coechipieri din proba de dublu, sunt primii pe lista posibililor înlocuitori ai lui Andrei Pavel la cârma echipei de Cupa Davis a României.

Deja confirmată, inclusiv de FR Tenis, plecarea lui Andrei Pavel de la cârma echipei de Cupa Davis, după meciul pe care România îl va disputa în Israel (27-29 octombrie), lasă vacant postul de căpitan nejucător. 

Pavel (fost nr. 13 mondial) ar fi motivat că are nevoie de o pauză, el fiind decis să se dedice proiectului început alături de Simona Halep. Iar pe lista celor care l-ar putea înlocui au apărut deja mai multe variante. 

Echipa de "dublişti"

Surse din Federaţia Română de Tenis susţin că "varianta favorită ar fi ca la conducerea echipei de Cupa Davis să fie numiţi foştii coechipieri de dublu Horia Tecău şi Florin Mergea. Cei doi sunt aşteptaţi să-şi termine competiţiile în care sunt angrenaţi, după care ar urma să fie invitaţi la tratative. Dacă va accepta, Horia Tecău ar fi căpitan jucător, urmând să fie ajutat de Florin Mergea, care ar putea să mai joace şi el".

Şi Hănescu e pe listă

Tecău va juca în perioada 12-19 noiembrie, la Londra, la Turneul Campionilor, la dublu, alături de partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer. O altă variantă la conducerea echipei de Cupa Davis este şi Victor Hănescu. Fostul număr 26 în ierarhia ATP s-a retras din activitate anul trecut, iar în ultimul timp a început cariera de antrenor. 

Consacraţii au refuzat, jucăm cu valul doi

Echipa României pentru meciul cu Israel: Dragoș Dima (464 ATP), Nicolae Frunză (588 ATP), Vasile Antonescu (649 ATP) și Bogdan Borza (793 ATP). Cei mai buni jucători români, Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea, au refuzat convocările pentru barajul de menținere în Grupa I a Zonei Europa / Africa (27-29 octombrie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează