SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV Fanii Simonei Halep se ocupă de sponsorizarea româncei! Inițiativă inedită: "Vrem un singur lucru din partea Simonei"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2018 10:54

Nu doar Simona Halep își face griji în ceea ce privește viitorul sponsor tehnic al ei, ci și fanii ocupantei locului 2 WTA.

Andy Daniluc, freelance creative director, alături de o agenție de publicitate din România, a lansat un site prin care încearcă să obțină sponsorizări pentru Simona Halep. Scopul acestora e să ajungă la două milioane de euro și apoi să ofere banii sportivei noastre.

"Agenția de publicitate Heraldist&Wondermarks împreună cu mine am creat site-ul romaniaforhalep.com pe care practic promiți o sponsorizare. Dacă atingem suma de 2 milioane de euro, atunci vom discuta cu echipa Simonei. Pentru a fi siguri că oamenii care promit acea sponsorizare o vor și face noi îi vom suna să verificăm dacă sunt persoane reale. Apoi vom face cu ei o promisiune de sponsorizare pentru a fi siguri 100% că banii promiși vor ajunge la destinatar", a declarat Andy Daniluc pentru GSP.ro.

"Vrem steagul României pe tricoul Simonei"

Inițiatorii proiectului spun că nu vor să ajungă în situația în care au ajuns românii care au donat pentru Cumințenia Pământului, sculptura realizată de Constantin Brâncuși, care a încercat să fie răscumpărată prin donații de la oameni, dar în cele din urmă aceștia și-au primit banii înapoi pentru că nu s-a strâns suma solicitată.

"Vrem să vedem dacă putem strânge acei bani fără politicieni, ci doar cu ajutorul fanilor adevărați. Ideea s-a născut la sfârșitul săptămânii trecute când am văzut în presă mai multe articole negative la adresa Simonei. Nu vrem să luăm banii direct de la oameni, că riscăm să ajungem în situația în care s-a aflat Cumințenia Pământului, adică donații în van, fără niciun fel de urmare.

Când ne vom apropia de cele două milioane de euro vom contacta toate persoanele care au promis sponsorizarea pentru a le cere acordul să le publicăm numele. Noi sperăm să strângem acei bani înainte ca Simona să semneze cu un alt sponsor. Sigur, putem continua și după aceea, dar ar scădea mult forța de promovare a demersului. Singura noastră cerință va fi ca Simona să aibă steagul României pe tricoul ei", a adăugat Andy Daniluc.

6.023 €6.023 de euro au fost promiși până la ora redactării acestei știri pe site-ul menționat mai sus. Campania a început marți dimineață

"Momentan nu am nimic nou despre sponsor, dar în week-end veți avea vești despre acest subiect" Simona Halep

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru care a cerut chetă pentru Halep face precizări: "A fost un experiment. Trebuie să fim conștienți că brandul Simonei nu vinde" 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  08 Februarie 2018, 16:21

Nu.Nu are nici un rost.

1587513941364208
Gelu Ionita  •  08 Februarie 2018, 14:11

...2 milioane de euro pe an , să înţelegem?!...

1587513941364208
Gelu Ionita  •  08 Februarie 2018, 14:11

...2 milioane de euro pe an , să înţelegem?!...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează