SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

EXCLUSIV Prima reacție după tragerea infernală de la Australian Open: "Sunt încrezătoare, abia aștept meciul"

La ediția de anul trecut de la Australian Open, Ana Bogdan a fost eliminată în turul inaugural // FOTO: Guliver/ Getty Images
La ediția de anul trecut de la Australian Open, Ana Bogdan a fost eliminată în turul inaugural // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:55

Ana Bogdan (25 de ani, 104 WTA), una dintre cele șase românce prezente pe tabloul principal de la Australian Open, a avut ghinion la tragerea la sorți. Românca urmează să se dueleze cu jucătoarea franceză Kristina Mladenovici (24 de ani, 11 WTA).

Imediat după ceremonia tragerii la sorți, Ana a prefațat pentru GSP.ro duelul din primul tur de la Melbourne cu Mladenovici. 

"Sincer, mă așteptam să am parte de un adversar dificil încă din primul tur, dar e un turneu de Mare Șlem. Cine ajunge aici, nu ajunge întâmplător, iar nivelul valoric e foarte ridicat.

O cunosc pe Kristina, am jucat de două ori împotriva ei, prima oară chiar la Australian Open, la juniori, atunci când am câștigat. Apoi, ne-am întâlnit la Moscova, în 2015. Cu siguranță nu va fi ușor, dar sunt încrezătoare în șansele mele, abia aștept meciul", a declarat Ana Bogdan, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ana s-a antrenat astăzi la Melbourne la ora prânzului pe o temperatură epuizantă, 33-35 de grade, tocmai pentru a se acomoda cu temperatura la care se va juca meciul cu Mladenovici.

Vezi aici toate adversarele româncelor din primul tur de la Australian Open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1461177693935533
Sorin Gane  •  11 Ianuarie 2018, 15:07

N-am inteles in ce consta ghinionul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează