SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

EXCLUSIV Simona Halep, taxată după evoluțiile oscilante: "Prioritățile ei sînt publicitatea și banii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 12:58

Fost jucător și antrenor de tenis în tinerețe, în prezent consilier al FRT, Mircea Pascu și-a exprimat opinia despre Simona Halep:

"Simona are valoare de primele 5 din lume, are calitățile necesare. Din păcate, preocupările ei prioritare sînt spre publicitate și spre bani, mai puțin spre performanță.

În momentul de față e dezechilibrată, dă dovadă de labilitate. Practică un fel de joc de poker cu turneele pentru a rămîne pe locurile 2 sau 3, dar acestea nu sînt performanțe reale.

Și Țiriac cred că și-a dat seama de acest lucru și constat că în ultima vreme parcă nu mai e așa de apropiat de ea. A schimbat mulți antrenori, dar se vede că nu antrenorii erau de vină, ci ea!".

Mircea Pascu a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre corupția din România. Acesta e de părere că a început în fotbal și se va termina tot cu fotbal. Citește aici integral!

Citește și:

// Verdictul gloriilor din istoria roș-albaștrilor: "E spectacol ce se petrece la Steaua!"
// Asta fraudă! Un fundaș dreapta mediocru e pe cale să intre în galeria celor mai titrați fotbaliști din istoria României!
// Probleme mari la o echipă din Liga 2: "Ne-au falsificat semnăturile!"
//L-au prins! Lupta la titlu aruncată în aer? Un antrenor din primele 4 în Liga 1, implicat în scandalul pariurilor! Azi e audierea + ce pedeapsă riscă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
817570691657743
Oana Miulescu  •  11 Februarie 2016, 16:11

Foarte hilar: "si Tiriac s-a indepartat de ea" Pai Tiriac a intermediat contractul, d-le Pascu " anonim jucator si angajat FRT".dar ne roade invidia, nu-i asa? Nu mai putem..de raul altuia. Simona merita contractele astea, a muncit ani de-a randul ca sa ajunga unde este.dvs. ce ati facut mai precis in tenis ? pt. toti criticii "de bulevard" ai Simonei(including CTP): STFU!

bimbi79
bimbi79  •  11 Februarie 2016, 08:39
Postat de ciuleavvictorms pe 10 Februarie 2016, 21:45

dute la scoala si pe urma scoate perle!

Mie nu-mi este rusine, o sa merg si la scoala. Dar, mai intai, te rog io invata LEGEA CRATIMEI. Abia apoi sa te bagi in seama.

mutu57
mutu57  •  11 Februarie 2016, 00:28

Marele si celebrul Mircea Pascu ??? Care a fost (este?) intre primii 3 din lume la ... (au uitat aia sa scrie pe google). Maine o sa aflam si ce au spus Mutu de la Manutanta sau Paulica Franaru' ca e si ei oameni si are dreptul sa-si publice parerea in GSP.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează