SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

EXCLUSIV Surpriza turneului BRD Bucharest Open acuză probleme medicale la genunchi: "Nu renunț"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 16:56

Ana Bogdan, 24 de ani, locul 108 WTA, are o prestație excelentă la turneul BRD Bucharest Open, iar mâine va juca în sferturile competiției cu Anastasija Sevastova, numărul 17 mondial.

În timpul meciului cu turcoaica Cagla Buyukakcay, 6-4, 7-5, aceasta a acuzat grave probleme medicale, dar a trecut peste ele. Românca are în continuare dureri la genunchi, dar se pare că va forța și va juca mâine. 

Ana Bogdan este decisă să nu renunțe, având în vedere că are un parcurs excelent. Astăzi a efectuat un antrenament ușor, iar decizia se va lua în această seară. Totuși, în proporție de 90% aceasta va continua să joace.

"Ieri puteam să renunț din cauza accidentării sau să lupt până la capăt și să câștig. Vreau să joc și vineri, nu renunț la luptă. Am încredere că voi face un meci frumos, Sevastova este o adversară redutabilă, dar la nivelul ăsta orice e posibil”, a spus Ana pentru GSP.RO, imediat după antrenamentul ușor efectuat sub comanda lui Gabi Moraru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
taunul.
taunul.  •  20 Iulie 2017, 18:50
Postat de Pompiliu Bota pe 20 Iulie 2017, 18:23

Nu mi-ati spus ca participa si Angi Kerber la Bucuresti !

:)))))))

tanasevictor
tanasevictor  •  20 Iulie 2017, 18:42

Sevastova a avut rezultate bune in acest an,fiind pe locul 12 in Live Wta Race Daca se va prezenta la teren Ana sper sa reuseasca un spectacol bun E greu de crezut ca o poate invinge pe Anastasia mai ales in actuale conditii

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Iulie 2017, 18:23

Nu mi-ati spus ca participa si Angi Kerber la Bucuresti !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează