SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

EXCLUSIV Una dintre cele mai cunoscute ziariste americane spune că lui Halep îi lipsesc două lucruri: "Abia atunci se va vorbi cu adevărat despre Simona"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 11:10

Luminiţa Paul, singurul ziarist român de presă scrisă prezent la Singapore, a discutat cu jurnalista Courtney Nguyen, de la Sports Ilustrated, despre punctele forte şi slăbiciunile Simonei Halep. Courtney, care a remarcat-o pe Simona încă de cînd a cîştigat Roland Garros-ul la juniori, în 2008, explică în ediţia de azi a Gazetei Sporturilor de ce lumea nu o ia încă foarte în serios pe Halep şi ce i-ar trebui ca să fie recunoscută.

Jurnalista din SUA oferă mai multe detalii şi apoi trage concluzia: "Halep a făcut multe, dar are nevoie de ceva cu adevărat mare. Uite, precum victoria în faţa Serenei. Asta da, e mare! Un turneu de Mare Şlem cîştigat sau chiar unul de genul Madrid, Roma, Indian Wells. Atunci se va vorbi cu adevărat despre ea".

Află din ediţia tipărită, ACUM la chioşcuri, sau răsfoind online Gazeta Digitală de ce Nguyen afirmă: "Halep e o persoană drăguţă, dar nu are suficientă carismă". Citeşte cu ce jucătoare actuală e comparată Simona şi care e marele ei atu pe terenul de joc în viziunea specialistei americane

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (46)
plischi
plischi  •  25 Octombrie 2014, 08:03

ma tanti nguyeno! in asia c(H)arisma are alte colturi decat in partile mai albe de pe planeta. tocmai figura ei plina de caldura ii aduce charisma in ochii celor care sunt uimiti de prezenta ei peste tot si nu inteleg inca faptul ca cu asa ceva te nasti ori nu, nu-l adaugi dupa sute de ore de antrenament.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 02:58
Postat de soriniz pe 24 Octombrie 2014, 20:19

Las ca are Serena o tona de charisma.

..)) are o tona de shunca.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 02:57

mda. problema ziaristei e una singura : simona e destul d e tanara, are destul timp sa castige cateva GS.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează