SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Experiență vs Tinerețe » Irina Begu a trecut ușor de Ivana Jorovici, 6-4, 6-1, și o va înfrunta joi pe Jaqueline Cristian

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 18 iulie 2017 20:51

Irina Begu s-a calificat marți în turul al doilea și va lupta joi pentru un loc în sferturi de finală cu tânăra Jaqueline Cristian.

Irina Begu s-a reîntâlnit ieri cu zgura, o suprafața care i-a adus cele mai multe victorii în 2017, un an plin de dubii și de probleme medicale. Dintre cele 14 victorii ale acestui sezon, zece au fost obținute pe suprafața roșie. Iar revederea a fost și mai dulce, mai ales că a avut loc acasă, în fața propriilor suporteri, într-o zi călduroasă de iulie.

De partea cealaltă a fileului a fost Ivana Jorovici, 20 de ani din Serbia, care n-a reușit însă să se adune și să îi pună probleme Irinei. Astfel că românca a obținut a unsprezecea victorie a sezonului pe zgură, trecând de Jorovici cu 6-4, 6-1. Într-o oră și 21 de minute. Motiv pentru care spectatorii prezenți pe arena centrală au aplaudat-o zgomotos, iar în drum spre vestiare a fost oprită de mai multe ori pentru poze.

Eliberată de scor, dar și de căldura fanilor, Irina s-a întâlnit pe iarba din fața vestiarelor cu echipa sa, cu Alina Tecșor-Cercel și cu prietenul ei. După ce au schimbat câteva impresii despre meci, a început o alergare ușoară prin parc. "Mă bucur că mi-am făcut jocul, am reușit să evoluez bine în momentele importante, mi-am eliberat brațul și am reușit să obțin victoria", a spus Irina. Pentru ea acesta este al doilea turneu pe zgură după Wimbledon. Irina a evoluat săptămâna trecută în ITF-ul de la Budapesta. "Mi-a prins bine că am jucat acolo, pentru că e greu să faci trecerea de la iarbă la zgură, chiar dacă nu am obținut un rezultat bun, dar m-a ajutat ca aici să joc mai bine. Zgura e preferata mea și îmi doresc să am rezultate cât mai bune", a completat ea.

Joi, Irina va reveni pe teren, de data aceasta contra lui Jaqueline Cristian, 19 ani. "M-am antrenat cu ea săptămâna trecută, va fi un meci greu, ea e din noua generație, vine din spate, dar eu voi încerca să-mi fac jocul meu", a spus Irina.

"Faptul că am jucat de multe ori acasă în Fed Cup m-a ajutat să mă obișnuiesc cu presiunea publicului de acasă" Irina Begu

"Simt că sunt din nou pe drumul cel bun, după ce am trecut printr-o perioadă mai grea, cu schimbări în echipă, dar mai am jumătate de sezon în față și mă bucur că îmi face din nou plăcere să fiu pe teren"
Irina Begu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează