SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Expertul WTA în predicţii îi dă o veste proastă Simonei Halep » Ce va face numărul 4 WTA la Dubai

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 20:02

Simona Halep a devenit principala favorită de la Dubai după ce Serena Williams a anunţat că nu va lua startul competiţiei. Jurnalistul Ravi Ubha, care este expertul celor de la WTA în predicţii, a făcut o analiză a turneului de la Dubai

Acesta crede că Simona va reuşi să treacă de Ekaterina Makarova în sferturile de finală, reuşind astfel să răzbune înfrîngerea de la Australian Open.

În semifinale sportiva noastră va claca şi va fi învinsă de fostul numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki. Expertul WTA crede că în cealaltă semifinală se vor întîlni Garbine Muguruza şi Katerina Pliskova, iar prima va avea cîştig de cauză. Totuşi, finala va fi cîştigată de Caroline Wozniacki.

Simona Halep va disputa primul meci de la Dubai împotriva slovacei Daniela Hantuchova. Meciul se va dispta mîine.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
soriniz
soriniz  •  16 Februarie 2015, 22:10

Se poate ca predictia specialistului WTA sa se realizeze, dar site-urile de pariuri o dau ca prima favorita pe Simona cu o cota de 6, a doua fiind Kvitova cu 7 iar a treia sansa la egalitate Radwanska, Wozniacky si Venus Wiliams cu cota 9.

mishu_74
mishu_74  •  16 Februarie 2015, 17:19
Postat de vladutz13 pe 16 Februarie 2015, 13:50

Mda, o sa ne prapadim de ras la sfarsit de predictiile astea... sa castige Wozniacki turneul :). Eu sincer nu cred ca Simona o bate acum pe Makarova, ce s-a schimbat fata de acum o luna??? S-ar putea sa avem o surpriza negativa si in turul 2 care mi se pare foarte dificil. Oricum, daca trece de sferturi, ajunge si in finala... unde sa vedem cu cine pica.

Pai tocmai ca nu s-a schimbat mai nimic. Diferenta dintre ele e mica, cu putin avantaj Halep. Dar daca prinde o zi buna, o va bate. La fel cum se poate intampla si invers.Asta e la la WTA, chestia psihologica. Fetele nu sunt asa de tari mental ca si baietii, din cauza asta sunt atatea schimbari in top10 la fete. Uite la baieti, de 7-8 ani sunt tot aceiasi 4-5 care isi impart primele locuri. La fete in afara de Serena si revenirea Sharapovei, nu vezi deloc aceleasi nume ca acu 7-8 ani, nici macar ca acum 3-4 ani. :)

merace
merace  •  16 Februarie 2015, 16:43
Postat de sexilian pe 16 Februarie 2015, 14:55

ceva pare ciudat la acest turneu,retragere,retragere,parca vedem si abandon HALEP si castiga buburuza..

Teoretic poti sa imaginezi tot ce vrea muschii tai :D hahaha

Vezi toate comentariile (17)
Comentează