SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Explicațiile Simonei după eliminarea de la Turneul Campioanelor: "Am încercat, dar nu a fost suficient! Asta trebuia să fac" » Ce spune despre accidentare

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 14:00

Simona Halep nu a putut trece de grupele Turneului Campioanelor, după ce a pierdut în fața Dominikăi Cibulkova, scor 3-6, 6-7(5). Vezi detalii.

La conferința de presă, Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le-a avut și despre ce trebuia să facă pentru a se impune azi.

"Cibulkova a dominat meciul. Eu am stat prea în spatele terenului și trebuia să variez loviturile, să deschid unghiurile și să alerg mai mult. Am încercat, dar nu a fost suficient.

Mental, am luptat până la final. Sunt OK din acest punct de vedere și mulțumită de cum am luptat. Nu sunt fericită pentru că am pierdut.

Este foarte greu și dezamăgitor că am avut acea durere la picior, dar asta e viața. Nu sunt foarte dezamăgită. Am venit aici și am dat totul. O să privesc înainte.

Ea a văzut că backhand-ul meu nu a fost la cel mai înalt nivel, din cauza problemei la picior. Nu am putut să împing pe lovitură. Cibulkova a jucat foarte bine, a lovit toate mingile, a dominat și a meritat să câștige.

Prezența la Turneul Campioanelor a fost un bonus pentru mine. La jumătatea anului nu credeam că pot ajunge aici. M-am calificat pentru al treilea an la rând și a fost un plus", a spus Simona Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
respect2014
respect2014  •  27 Octombrie 2016, 20:52

Mda. I-am luat apararea in permanenta si inca o fac. Este evident ca nu o sa ajunga locul 1 mondial.0 Este greu de crezut ca o sa castige un Grand dar...asta e. Nu avem nici 10% din ce are ea. Sportiv sau financiar. Simona este un sportiv grozav. Cu toate defectele ei. Chiar daca nu e nr 1 in lume o apreciez si o sa ma uit in continuare la fiecare meci al ei, nesperand insa ca pana acum.

10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  27 Octombrie 2016, 20:28

Poate peste 10 ani, cand invata macar sa serveasca, va veni si vremea ei.

1298525516866518
Pascu Iosif-Alexandru  •  27 Octombrie 2016, 18:24

Ca fost sportiv imi dau seama de efortul depus pe terenul de joc ,dar tot atit de bine pot evalua "turatia" cu care se implica sportivul.Din momentul in care am vazut-o pe Simona Halep cu bandajul la genunchi ,am realizat ca nu v-a avea rezultatele scontate ,cu toate declaratiile facute unaitea fiecarei intalniri,nu am gresit si in consecinta nu am mai urmarit evolutia ei pe teren.Problemele s-au mutat de la glezna ,la genunchi ,unde clar sunt mai vizibile .Turneul campioanelor de la Singapore nu este unul usor,.Cum bine s-a scris mai sus antrenorul ei i-a spus ce sa faca ,dar executatntul mai trebuie sa si poata.Incurajarile noastre nu o ajuta ci ii lasa speranta ca a jucat bine ,ca a facut tot ceea ce a putut,asta este o gindire pagubitoare si rezultatele nu sunt cele asteptate.Ca roman imi doresc sa castige pentru toti cei care dorim acest lucru ne implicam emotional,nu doar ca simplii spectarori.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close