SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Explicațiile Simonei Halep pentru eliminarea rapidă de la Wuhan: "Muncesc. Aveți răbdare"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 15:50

Simona Halep a oferit primele declarații după înfrângerea drastică suferită în fața Dariei Kasatkina, 2-6, 1-6, în turul II al turneului de la Wuhan. 

"Cred că Daria a jucat foarte bine azi şi totul a mers în direcţia potrivită pentru ea. De asemenea, eu n-am avut cea mai bună zi. E greu. N-am mai jucat de aproape o lună. E dificil să revii şi să joci. Ea a returnat foarte bine. A jucat excelent şi de pe fundul terenului. Astăzi a fost mai bună decât mine.

Încerc să lucrez la al doilea serviciu şi încerc să pun mai mult efect. Am decis după meciul de la US Open că trebuie să încep să servesc mai bine, să pun mai mult efect şi viteză în mingi, dar asta nu se poate schimba în două săptămâni. Trebuie să am încredere şi să continui să muncesc. Am nevoie de timp. Aşa se întâmplă cu orice în viaţă. Ai nevoie de timp pentru a deveni mai puternic", a declarat Halep, la conferința de presă de după meci. 

Citește aici cronica partidei Simona Halep - Daria Kasatkina 2-6, 1-6

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
silexf
silexf  •  27 Septembrie 2017, 15:20

Un domn de la oras, opreste pe un drum un taran ardelean cu caruta: -Baciule, da mai e mult pana la Cluj? -Apoi,,,nu-i chiar asa de mult. -Dar ma iei si pe mine? -Da sigur, te iau si...trec vreo doua ore de mers.....Domnul intreaba din nou: -Baciule, dar mai e mult pana la Cluj? -Apoi acuma este mult pana la Cluj... Inlocuiti va rog Cluj cu "Locul 1" si taranul cu antrenorii Simonei

1800268020289347
Valentin Miron  •  27 Septembrie 2017, 08:54

Cand v-a reusi sa gaseasca solutii impotriva jocului adversarului, cand v-a avea si planul B, cand bagajul tehnic de lovituri v-a fi mai mare ( vezi scurtele, jocul la fileu, serviciul doi ) atunci v-a fi o mare campioana. Daca pana la 26 de ani nu ai reusit sa-ti imbunatatesti jocul si sa ai o gama saraca de lovituri e greu de crezut ca o sa treusesti vreodata indiferent cine ti-e antrenor.

risc_mix
risc_mix  •  26 Septembrie 2017, 23:09

Aaa, păi d*aia nu mai joacă fata tenis.S-a angajat. Muncește.Și unde te-ai angajat drăguță? Pe șantier, la APACA, la sculărie în vreo fabrică?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează