SPORTURI  »  TENIS  »  NUNTĂ

Familia Simonei Halep a făcut marele anunț: "Cu el se mărită!" » Cine este alesul jucătoarei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 08:39

Simona Halep, 24 de ani, campioana de la Montreal, a declarat în repetate rânduri că are în plan să se mărite și să întemeieze o familie.

Deși nu are un iubit oficial, bunica Simonei este sigură că jucătoarea se va mărita cu un machidon și că alesul va fi Costa Sponte, 27 de ani, fiul lui Teia Sponte. Cei doi se cunosc de multă vreme, ambii fiind machidoni, iar tații lor sunt prieteni.

"Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români. Sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră este foarte mare și niciunul nu a luat români. Eu i-am spus să ia machidon și să nu ia român. Mi-a zis că nu-l face de rușine pe tatăl ei.

Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam. Tatăl lui a fost cu noi la Tulcea. Eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo", a spus bunica Simonei pentru Libertatea.

Despre Simona și fiul fostului președinte al Stelei s-a spus de mai multe ori că au avut o relație și că ulterior s-au despărțit.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (116)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 August 2016, 16:50
Postat de conasu_boeru pe 03 August 2016, 11:56

Se cunoaste faptul că *** aștia se căsătoresc cu rude chiar de gradul doi , Gigi becali e un exemplu el fiind insurat cu ...verisoara de gradul III iar fiul lui Virgil Becali cu verișara de gradul II !!! De asta sunt ăștia ***e !

Nu stiu de ce ati cenzurat niste cuvinte ...normale ! ”Se cunoaște faptul că...”etnia asta ...glumeții ăștia se căsătoresc.........!!De asta sunt ăștia niste exentricități ai lumii medicale !!” ............E mai bine așa ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 August 2016, 11:56

Se cunoaste faptul că *** aștia se căsătoresc cu rude chiar de gradul doi , Gigi becali e un exemplu el fiind insurat cu ...verisoara de gradul III iar fiul lui Virgil Becali cu verișara de gradul II !!! De asta sunt ăștia ***e !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  03 August 2016, 02:57

Lasa bunico care nu vrei sa ia roman ca poate-ti face surpriza si ti-l prezinta de logodnic pe Gael... Atunci sa te vad :)

Vezi toate comentariile (116)
Comentează