SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Fără menajamente! Antrenorul Serenei Williams atac la Halep, Kerber și Muguruza: "Au eșuat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 10:23

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams și unul dintre cei mai importanți oameni din tenis, a vorbit despre situația actuală din tenis.

Acesta le-a criticat pe Halep, Muguruza și Kerber pentru că încă nu au reușit să se impună în circuitul WTA și pentru că nu domină.

"Serena este însărcinată, Kvitova a fost înjunghiată în mână cu un cuțit, Azarenka a născut, iar Șarapova a fost suspendată pentru dopaj. În tot acest timp, nicio altă jucătoare nu a demonstrat că merită să fie în fruntea clasamentului WTA.

Eu spun adevărul. Halep, Kerber și Muguruza au eșuat în încercarea de a domina tenisul mondial", a declarat Patrick Mouratoglou pentru Tennis Circus.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
884232048281235
Itu Valer-Octavian  •  03 Iulie 2017, 21:07

Eu nu am nici macar impresia ca halepina doreste sa domine tenisul feminin mondial. A declart chiar ea ca nu o intereseaza locul intai si a ratat doua ocazii de ajunge pe el.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  03 Iulie 2017, 19:45

Iar titlu romanesc. Ce atac? Un fapt spus civilizat si obiectiv .

argus
argus  •  03 Iulie 2017, 18:33

Nu are dreptate? Cum adica "atac"? Un fel de "cine nu-i cu noi, e-n potriva noastra"? Critica, este "un atac" sau pur si simplu, exprimarea un mod prin care apreciezi atat calitatile cat si defectele unei lucrari, activitati, persoane! Nu uitati ca acelasi ca acelasi Patrick Mouratoglou, cu doua-trei saptamani inainte, a analizat (si) jocul Simonei aratand si partile pozitive din jocul Simonei! Acum, "ataca" doar pentru ca (sau "mai ales pentru ca"?) el crede ca jucatoarele "au esuat..."? Hai sa (re)vedem prin ce vrea sa se impuna una dintre jucatoarele mentionate (ghiciti voi cine-i)! Va asuceti aminte de "Pacala si Tandala" si indemnul la ""o calcatura tare, una moale"? Cam asa si cu rezultatele "o victorie, doua si...musai, o infrangere"! Insusirea de procedee noi? NIMIC nou in jocul ei, devenit streotip (de pe fundul terenului, un fel de "tzaca, paca" de "natzi-o tzie, dami-o mie" (ex., meciul de azi, cu Erakovici!). Asumarea loviturilor decisive, precum Serena (ca sa ramanem la cea mai constanta jucatoare!), nici pomeneala! Joaca cu frica si cand are doua, trei ghemuri avans (v. meciul cu Erakovici!). Jucatorii de tenis ce au facut si fac istorie, sunt jucatori completzi, cu executii variate, cu serviciu constant, calitati pe care "colimatorul" lui Mouratoglou, pare a nu le fi regasit la jucatoarele "atacate". Ca sa vezi "nedreptate

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close