SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - ZARINA DIYAS 6-3, 6-0

FĂRĂ MILĂ! Simona Halep şi-a demolat adversara şi s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Felicit-o aici!

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 15:49

Simona Halep a învins-o pe Zarina Diyas în optimile de finală de la Wimbledon, scor 6-3, 6-0, şi a devenit doar a doua jucătoare din România care se califică în această fază la turneul de Mare Şlem din Londra.

Simona a continuat forma bună arătată în 16-imi, contra Belindei Bencic, şi s-a distrat cu Diyas în această după-amiază. A făcut un break din startul partidei şi apoi a controlat meciul pe tot parcursul lui. De altfel, pe propriul serviciu a pierdut doar 3 puncte în primul set, set ce a durat doar 28 de minute.

Manşa secundă a fost şi mai lejeră, iar Simona nu i-a dat nici o şansă adversarei din Kazahstan. S-a calificat în sferturi, la fel ca la Australian Open, şi a devenit doar a doua jucătoare din România care accede în această fază a competiţiei la Wimbledon. Pînă acum, doar Virginia Ruzici a mai ajuns, în două rînduri.

În sferturi, Simona se va întîlni cu Sabine Lisicki, finalista de anul trecut de la Wimbledon. Citeşte aici prezentarea nemţoaicei! Atenţie, e expertă pe iarbă.

Cum am trăit meciul Simonei Halep:
Setul I, 6-3
3-1 Halep - Simona a reuşit breakul în gameul al treilea şi pare în formă bună! Pe propriul serviciu a pierdut un singur puncte în două gameuri
4-2 Halep - Ambele jucătoare şi-au ţinut serviciul, Simona este dominantă pe serva sa
4-3 Halep - După un început ezitant, Diyas joacă din ce în ce mai bine
5-3 Halep - Simona este excelentă pe serva sa, a pierdut doar 3 puncte în 4 gameuri
6-3 Halep - Al doilea break reuşit de Simona şi primul set este cîştigat fără mari probleme.

Setul II, 6-0
1-0 Halep - Simona începe în forţă şi setul secund cu un game cîştigat la zero
3-0 Halep - Românca este de neoprit! Break şi în setul al doilea şi continuă să fie dominantă pe serva proprie
4-0 Halep - Al doilea break reuşit şi în acest set şi Simona este aproape de sferturile de la Wimbledon
5-0 Halep - Primul game mai dificil pe propriul serviciu, dar Simona salvează două mingi de break şi se apropie la o lungime de victorie
6-0 Halep - Break şi victorie pentru Simona!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (283)
nykes
nykes  •  02 Iulie 2014, 06:55

Simona...trebuie sa castigi acest trofeu...sa le arati acestor englezi aroganti cine sunt Romanii Fii victorioasa si-i vei lovi acolo unde-i doare mai tare...in mandria si snobismul lor desantat. Pentru noi este mai mult de cat un simplu ...WIMBLEDON ...probabil acesta era motivul pentru care ne denigrau in toata mas media...vin Romaniiiii ...si ne iau trofeul...hahahahah Mult noroc sa-ti dea Dumnezeu...

dinamo100
dinamo100  •  02 Iulie 2014, 00:01

Bravo, Simona!! Din ce am vazut pana acum are toate motivele sa spere la titlu. Joaca cel mai constant, si nu oricum, ci la un nivel excelent. Si are ceva ce n-am mai vazut de mult la un sportiv roman: un psihic, o putere de concentrare de nota 10! Daca nu da de vreo "sharapova" in zi de gratie, eu cred ca va castiga turneul.

grosu.alexandru
grosu.alexandru  •  01 Iulie 2014, 22:27

Hai Simona, castigi Wimbledonul !

Vezi toate comentariile (283)
Comentează