SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. Ciocnirea starurilor! Rivalele principale ale Simonei Halep gonesc spre semifinale: "Totul merge excelent!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 17:57

Caroline Wozniacki și Elina Svitolina, a doua și, respectiv, a patra favorită, sunt la un pas de duelul prevăzut din semifinale.

Daneza s-a calificat, azi, în sferturi de finală, după ce a trecut de Magdalena Rybarikova în două seturi, 6-3, 6-0, și revine în această fază la Melbourne după o pauză de șase ani.

"Sunt într-un loc foarte bun al carierei mele, lovesc bine mingea, iar lucrurile mi-au mers excelent în ultimul an și jumătate", a spus Caroline Wozniacki. A doua jucătoare a lumii o va întâlni marți pentru un loc în semifinale pe Carla Suarez Navarro.

De cealaltă parte, ucraineanca i-a administrat și ea rivalei din "optimi" un set la zero. Dincolo de miezul nopții în Australia, Elina Svitolina a trecut de Denisa Allertova cu 6-3, 6-0. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani și-a egalat astfel cel mai bun rezultat în turneele de Mare Șlem, ea ajungând în această fază la Roland Garros 2015 și 2017.

Pentru un loc în semifinale, ea se va duela cu belgianca Elise Mertens. Întrebată la conferința de presă dacă se vede drept lider mondial, Svitolina a răspuns: "Sigur, cred că pot să ajung acolo, dar de fiecare dată îmi spun că trebuie să intru pe teren să muncesc până la epuizare pentru a-mi câștiga locul, pentru că nu există șmecherii sau scurtături pentru a ajunge în vârf.

Toată lumea își dorește și încearcă să dea tot ce are mai bun, nu există alt mod de a ajunge lider mondial decât muncind", a spus a patra jucătoare a lumii. Atât Wozniacki, cât și Svitolina au șanse de a o detrona pe Simona Halep după turneul de la Melbourne. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
352675541587917
Victor Rusu  •  21 Ianuarie 2018, 22:45
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Ianuarie 2018, 20:00

...o sa se intample ...negresit ...

O să se întâmple în capul tău zevzec.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2018, 20:00

...o sa se intample ...negresit ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează