SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 2-0

FED CUP // Locul 115 i-a pus mari probleme liderului WTA! Golubic a rămas impresionată de atmosfera de la Cluj: "Îmi imaginam că fanii strigă numele meu, m-au împins și pe mine să joc bine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 16:57

Simona Halep a adus primul punct al României în confruntarea cu Elveția, reușind să o învingă pe Viktorija Golubic în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-1 (detalii despre meci, aici). Begu a făcut 2-0 după victoria cu Bacsinszky.

Elvețianca de 25 de ani a făcut o partidă extrem de solidă în fața Simonei, etalând un joc care nu-i arată poziția din clasament, locul 115. Golubic a rămas suprinsă de atmosfera creată de fani în Sala Polivalentă din Cluj, dezvăluind cum reușea să se motiveze în unele momente.

"A fost un meci greu, am avut un start bun, am simțit că la început ne testam una pe cealaltă și că partida va începe puțin mai încolo. Când s-a făcut schimbul de mingi am ratat câteva lovituri, iar ea a început să joace foarte precis. În setul al doilea am găsit inspirația și ritmul, iar în cel de-al treilea ea a început să mă împingă pe laterale și nu am putut să fac pasul în teren, mai ales că ea conducea, poate dacă reușeam să fac 1-1 sau 2-2, dar ea a jucat bine azi.

"A fost o atmosferă grozavă, dar din păcate nu suntem în Elveția. M-au împins și pe mine să joc mai bine, iar atunci când strigau Simona-Simona, îmi închipuiau că era Viktorija-Viktorija.

Nu am jucat până acum cu un număr unu curent, normal că a fost special și am simțit presiune să joc bine. Am văzut multe seturi și meciuri ale Simonei, cu siguranță mai multe decât a urmărit ea dintre ale mele.

Deocamdată a fost o experiență frumoasă în România, nu ne așteptăm să găsim o sală atât de frumoasă, condiții excelente în camera de fitness sau la vestiare. Locul unde stăm e minunat, așa că am avut o surpriză plăcută", a declarat Golubic, la conferința de presă de la finalul meciului.

Vezi aici povestea meciului dintre Simona Halep și Viktorija Golubic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
hitman222
hitman222  •  21 Aprilie 2018, 18:21
Postat de turcescu pe 21 Aprilie 2018, 17:35

Penibilelor, e o jucatoare de 25 de ani care pana la inceputul anului a fost in ascensiune. Era pe vreo 60 sau ceva de genul!!!!!!!!!!!!! Golubic nu e deloc departe de o Buzarnescu, i-a luat set Kvitovei luna trecuta in aceeasi competitie.

Era nevoie de inca o confirmare ca slujitorii lui nea jiji sunt saraci cu duhul?

comabi
comabi  •  21 Aprilie 2018, 17:48

Simpatica declaratia :)). Cat despre conditii, nu comentez, caci nu le cunosc. Insa atmosfera a fost awesome, desi in meciul 2 se putea si mai bine, dar Timea a prins o zi destul spre foarte proasta :).

1488574681461468
Notme Ever  •  21 Aprilie 2018, 17:48

Ce diferenta de mentalitate si educatie .. in general ma refer , ce declaratie frumoasa si de bun simt , anyway bravo Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează