SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP // Motivul pentru care revelația anului în tenisul românesc a refuzat echipa de Fed Cup » De ce nu dă cu rachetele de pământ

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 10:06

Mihaela Buzărnescu (43 WTA) a spus pas echipei de Fed Cup pentru înfruntarea cu Canada, concentrându-se pe parcursul din circuitul WTA.

Mihaela Buzărnescu nu se află în cele mai bune relații cu Federația Română de Tenis. După o accidentare suferită la genunchi în 2015, a mers la președintele George Cosac pentru a-i cere sprijin. Conform Libertatea, acesta a replicat: "Nu te putem ajuta decât făcând chetă printre jucători". A refuzat.

Acum, după un început extraordinar de an, cu finala pierdută la Hobart în fața lui Elise Mertens, scor 1-6, 6-4, 3-6, Buzărnescu a fost numită înlocuitoarea Simonei Halep în echipa de Fed Cup. A refuzat din nou, punând pe primul plan punctele.

are doar 4 rachete

Într-un interviu acordat celor de la Libertatea, Buzărnescu a mărturisit că are doar 4 rachete, motiv pentru care nu își permite să dea cu ele de pământ.

 462, 677 $a câștigat Buzărnescu în carieră, 85,860 $ fiind obținuți în 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cobadin33
cobadin33  •  08 Februarie 2018, 11:01

Imi pare rau pt Buzarnescu, dar nu are dreptate! Pt echipa nationala a tarii tale joci pt ca trebuie sa joci, indiferent daca iti convine ori ba! Mama ti-o iubesti chiar daca uneori te-ai simtit nedreptatit in relatia cu ea, la razboi generatii intregi s-au sacrificat fara sa se intrebe daca tara merita sa-si dea viata pt ea. Astea-s nu-s patetisme, americanii poarta chiloti in culorile drapelului national, la fel britanicii si alte natiuni puternice. Andrei Pavel a tinut timp de un deceniu de unul singur echipa Romaniei in grupa mondiala (adica in primele 8 natiuni ale lumii), fara sa ceara vreo prima de joc, i s-au platit hotelul, mancarea si transportul. Atat! Si inca ceva, Julia Georges a solicitat anul trecut wildcard la turneul de la Stuttgart, venea dupa o accidentare, n-avea clasament, dar era o fosta castigatoare a turneului. Raspunsul Federatiei Germane de tenis : Georges nu primeste nimic, dar primeste Sharapova, chiar daca venea dupa suspendare de dopaj si n-avea nici ea clasament. Toate turneele astea sunt mai mult evenimente comerciale, decat sportive. Cand te cheama echipa nationala vii, indiferent daca-ti plac sau nu membrii federatiei, sau daca le esti dator sau nu cu ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează