SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP. Simona Halep prefațează coregrafia pregătită de Peluza Cătălin Hîldan: "Am văzut o poză. Nu întârziați!"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 12:55

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) le transmite fanilor că nu trebuie să rateze coregrafia pregătită în sala Polivalentă din Cluj pentru meciul cu Elveția din Fed Cup.

  • Simona Halep, racheta numărul 1 a României se va duela mâine cu Viktorija Golubic, în primul meci al înfruntării cu Elveția, după ora 12:30
  • Florin Segărceanu a decis ca în meciul al doilea Irina Begu să o înfrunte pe Timea Bacsinzsky, după ora 14:30

Simona Halep le-a transmis fanilor că nu trebuie să rateze momentul dinaintea meciului cu Golubic. Conform jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de la Cluj, Peluza Cătălin Hîldan, recunoscută pentru coregrafiile 3D, a pregătit un moment unic.

"Toată lumea este invitată la 12 și un sfert la sală pentru a vedea momentul special. Nu întârziați! Am văzut o poză, dar nu știu exact cum va arăta coregrafia. Ne vom bucura de moment. Sper să ne treacă emoțiile până atunci", a punctat Simona Halep

"Sunt nerbădătoare să încep sezonul de zgură. Mă simt excelent. Consider că am o șansă importantă la Roland Garros, mă simt foarte bine pe acea suprafață"Simona Halep

 Citește și: Sorana Cîrstea, după decizia lui Florin Segărceanu: "Dacă vor să bat din palme, bat din palme"

Decizie-surpriză luată de Florin Segărceanu la FED Cup » Când joacă mâine Simona Halep

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
merace
merace  •  20 Aprilie 2018, 21:33

La un meci al nationalei, o coregrafie de tribuna e ca sa coloreze show-ul sportiv, sa dea bine la TV si la public. Dar la fotbal, o coregrafie de galerie e mai mult un orgoliu, mai ales daca urmeaza batai intre galerii si fumigene si injuraturi... Ce nu e sportiv si fair-play, nu are ce cauta in sport!

caminero
caminero  •  20 Aprilie 2018, 16:45

Ce ne facem daca o sa scrie "Doar Ciocolata cu Lapte" ?!? :D :D

jalabert
jalabert  •  20 Aprilie 2018, 15:34
Postat de catalynn pe 20 Aprilie 2018, 15:26

Bai Jalabert, oamenii o fac pt România, nu pt Dinamo si asta tocmai la tine in oraș, deci nu pot decat sa imi scot palaria! De ce nu ai facut tu si fcsbistii tai!? Mi-as fi scos palaria si in fata voastră, dar voi va pregătiți de miting jjjijjist cu 3 milioane de oameni :-)))) Unde mai pui ca Simona pt ca e etnia lui jjjjijji mulți o baga la fcsb, desi s-a delimitat demult de cioban, cel mai bun exemplu fiind vara trecută cand v-ati dus la TAS.

Iar bati campii rosulescule? Nu avut si nu voi avea nici o treaba cu echipa lui gigi cat timp nu sifoneaza bani publici asa cum nu am nici cu alte echipe private indiferent ca e vorba de cfr, viitorul sau altii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează