SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer îi răspunde lui Țiriac, după ce românul "l-a tras de urechi": "Vreau să fiu campion pe teren"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 19:00

Roger Federer i-a răspuns lui Ion Țiriac, după ce omul de afaceri român l-a atacat pe elvețian pe motiv că acesta refuză să mai joace în ultima vreme.

"Nu voi mai lua pauze. Am avut destule pauze, vreau să fiu campion pe teren, așa că voi avea un program regulat pentru a doua parte a sezonului... Și voi începe aici la Stuttgart", a spus Federer pentru site-ul oficial ATP.

Răspunsul lui Federer vine după ultima declarație a lui Țiriac: "Federer nu e un tenismen atât de bun pentru circuitul de tenis, deoarece joacă prea puțin. Pe domnul Federer l-am așteptat la Monte Carlo, la Madrid și la Roma. În cariera sa și-a făcut mereu treaba, dar acum e diferit. Joacă din când în când și nu putem conta pe el".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  13 Iunie 2017, 22:17

mi-ar place daca Tiriac ar infiinta o fundatie de genul Fundatia Tenisului Romanesc de Elita, care sa sponsorizeze orice jucator sau jucatoare din Romania care urca, prin efort propriu, in Top 100 la feminin sau in Top 200 la masculin (unde competitia e mult mai acerba).

mihai231
mihai231  •  13 Iunie 2017, 21:29

Țiriac... Vrea bani... De asta îl momește pe Federer.. Nei nes. Gelu Moș Țiriac.. Las-o moale.. Ca.. Nu iei nimic cu tine.... Marfaru te așteaptă.. În curând te duci...!

balauru48
balauru48  •  13 Iunie 2017, 21:18

*** Federer de ceea ce spune hotomanul de tiriac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează