SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer s-a accidentat și nu va juca la Cincinnati » Nadal va fi numărul 1 mondial peste o săptămână!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat luni, 14 august 2017 18:57

Roger Federer, fostul lider din clasamentul ATP, a declarat inițial că are emoții în ceea ce privește recuperarea după finala de la Rogers Cup, pe care elvețianul a pierdut-o în fața mult mai puțin experimentatului Alexander Zverev.

Ulterior s-a anunțat că accidentarea sa este una serioasă și va rata turneul de la Cincinnati. Numărul 1 mondial, scoțianul Andy Murray, deja a anunțat că va lipsi de la acest turneu. Astfel, Rafa Nadal va profita și va deveni numărul 1 începând cu lunea viitoare.

Roger Federer, campion de la Australian Open și Wimbledon, a suferit cea de-a treia înfrângere a anului 2017, fiind învins în 2 seturi, 6-3, 6-4, de către germanul în vârstă de 20 de ani.

Elvețianul a dat semnele unei căderi fizice în al doilea set al finalei de duminică, iar după meci a confirmat că a simțit dureri în zona spatelui.

”M-am simțit bine toată săptămâna, apoi am avut niște dureri la spate, se întâmplă pe suprafețele dure”, a anunțat tenismenul care deține recordul de Grand Slam-uri câștigate, 19.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează