SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Fetița din Compton » Serena WIlliams, poză din copilărie și mesaj emoționant: ”Nu o să uit momentul în care m-am îndrăgostit de tenis”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 00:00

Serena Williams a postat pe profilul său de Instagram un colaj format dintr-o poză de când era mică și una actuală alături de un mesaj emoționant.

"Nu o să uit niciodată momentul în care m-am îndrăgostit de tenis pentru prima oară. Din momentul în care eram doar o fetiță din Compton am știut că voi iubi sportul acesta pentru tot restul vieții. Iar acea fetiță este încă cu mine. Mă inspiră și luptă alături de mine în fiecare minut al vieții mele", a scris numărul 1 WTA pe contul său.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează