SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA RIO DE JANEIRO

Final la 3:21 dimineaţa! » Rafael Nadal a fost la un pas de a bate un record în Turneul de la Rio

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:54

Rafael Nadal şi Pablo Cuevas şi-au încheiat vineri meciul din "sferturile" turneului de la Rio de Janeiro aproape de recordul absolut, care este ora 3:24, stabilit de un meci disputat în 2006, la Tokyo.

Într-o zi cu meciuri lungi şi cu incidente cauzate de căldura şi umiditatea ridicate, s-a ajuns la situaţia în care cei doi şi-au început disputa după ora 1:00 noaptea.

Uruguayanul a cîştigat primul set, 6-4, ibericul a revenit şi s-a impus cu 7-5, 6-0, dar s-au mai înregistrat alte două momente amuzante pe parcurs. Întîi Cuevas l-a rugat pe un copil de mingi să îndepărteze o insectă de pe linia din spate a terenului, dar puştiul s-a speriat (foto 1) şi Pablo a rezolvat el situaţia, ducînd fluturele în siguranţă dincolo de panourile publicitare.

Apoi, la începutul setului decisiv, Rafa s-a întors de la vestiar cu şortul pus invers, cu faţa la spate. La prima schimbare de terenuri, cu un prosop înfăşurat în talie, spaniolul a reparat eroarea, în ţipetele aprige ale fanelor din tribună. (foto 2)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează