SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Florin Mergea s-a destăinuit pe Facebook: "Când corpul îți transmite semnale, e timpul să stai și să asculți!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 17:16

Florin Mergea, locul 42 în clasamentul de dublu, a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a anunțat că va face pereche cu Adrian Barbu, locul 824, după ce până acum îl avea partener pe Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan.

"Anul trecut și anul acesta am trecut prin mai multe accidentări, unele m-au obligat să pun racheta deoparte, altele m-au împiedicat să joc tenisul pe care îl doream. După Jocurile Olimpice nimic n-a mai funcționat decât in limite cât de cât acceptabile, iar pregătirea din iarnă a fost afectată mult și ea.

Când corpul îți transmite semnale, e timpul să stai și să le asculți. Ultimul a venit în timpul turneului de la Wimbledon. Aveam nevoie de o pauză, să-mi pun lucrurile în ordine și să mă odihnesc mental. Mă uit ce am făcut în ultimii 5 ani, unde am ajuns și unde pot ajunge dacă voi fi sănătos.

Într-o mare măsură sunt mulțumit de rezultate, și e un moment bun să-i mulțumesc Daianei pentru sprijinul ei, partenerilor mei de până acum, preparatorilor si fizioterapeutilor și nu în ultimul rând vouă, susținătorilor mei din tribune sau de la distanță", a scris Mergea pe Facebook.

"În ultimele 3 luni m-am antrenat alături Adrian Barbu, pe care îl cunosc de mulți ani și de fiecare dată când am ieșit de pe teren am avut satisfacția lucrului bine făcut! [...]

Nu pot spune asta despre toate antrenamentele pe care le-am avut de-a lungul anilor cu diverșii mei parteneri. Adi, un jucător cu perspective bune acum 11 ani când a fost nevoit să renunțe la tenis din diverse motive, a decis să revină în circuitul profesionist la dublu. Întotdeauna mi-am dorit ca pe circuitul ATP să joc alături de un român, anul trecut după Rio credeam că se va întâmpla, dar nu a fost să fie", a mai scris Mergea.

7 titluri ATP la dublu are Florin Mergea, alături de Olivier Marach, Lukas Rosol, Marin Draganja, Rohan Bopanna, Aisam-Ul-Haq Qureshi şi Horia Tecău

 

Anul trecut și anul acesta am trecut prin mai multe accidentări, unele m-au obligat să pun racheta deoparte, altele...

Posted by Florin Mergea on 30 Iulie 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează