SPORTURI  »  TENIS  »  FINALĂ TURNEUL CAMPIONILOR

FOTO Ce moment pentru Horia Tecău! Vizită surpriză pentru român după calificarea în finală la Turneul Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 11:28

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor termina anul pe primul loc în clasamentul de dublu indiferent de rezultatul finalei de la Turenul Campionilor împoteriva lui Florin Mergea și Rohan Bopanna, care e azi, de la 17:30.

La finalul meciului cîștigat ieri în fața fraților Bryan, Tecău a fost vizitat la vestiare de David Beckham, fostul mare jucător al celor de la Real Madrid și Manchester United.

"Ce om! Sînt onorat să-l cunosc. E un mare sportiv și un ambasador al bunăvoinței", a scris Tecău pe Instragram după ce a atașat poza.

 horia tecau

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează