SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Dezvăluiri picante din viața Karolinei Pliskova, adversara Simonei Halep de la Australian Open: înșelată de iubitul său cu 2 femei în timp ce se afla la Wimbledon

FOTO: blesk.cz +2   FOTO
FOTO: blesk.cz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 02:17

Karolina Pliskova (25 de ani), adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la Australian Open, s-a logodit la jumătatea anului trecut, dar istoricul relației sale cu cehul Michal Hrdlicka este cât se poate de tumultuos. 

Presa internațională a scris pe larg despre faptul că, în timp ce Pliskova se afla în plin turneu la ediția din 2016 de la Wimbledon, iubitul său a înșelat-o pe aceasta la un festival de film din Carlsbad (Cehia). Nu cu una, ci cu două femei, ipostaze imortalizate însă de paparazzi cehi.


*FOTO: blesk.cz


*FOTO: blesk.cz

Fotografiile au ajuns la ochii Pliskovei, care a ales să continue însă relația cu Michal: "E un băiat normal și cu siguranță e cea mai serioasă relație pe care am avut-o vreodată. E adevărat, au fost niște lucruri greșite, dar nu ne-am despărțit niciodată", i-a luat apărarea Karolina în presa internațională.

La ediția din 2017 de la US Open, Pliskova, care a fost pe primul loc în clasamentul WTA timp de câteva săptămâni, a dezvăluit în fața jurnaliștilor că s-a logodit cu Hrdlicka în luna iulie. 


*FOTO: Instagram Karolina Pliskova

Michal Hrdlicka are 29 de ani și a devenit cunoscut pentru aparițiile sale la TV Nova, un post de televiziune din Cehia, unde era moderator TV, dar și comentator sportiv. Scandalul în care a fost implicat în vara lui 2016 i-a fost însă fatal cehului, care a fost concediat după ce cazul său a fost intens mediatizat, notează site-ul womentennisblog.com.

Până să oficializeze relația cu Pliskova, Hrdlicka a avut o idilă cu o colegă de la Nova TV, alături de care are o fetiță de doi ani. În același an în care fiica sa s-a născut, Michal s-a despărțit de cea care i-a dăruit copilul, mai scrie sursa citată.


* FOTO: womenstennisblog.com

  • Duelul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
255601551624794
Mircea Raicu  •  24 Ianuarie 2018, 16:34

Karlovy Vary .Niciodată cât țara s.a numit Cehia sau Cehoslovacia celebra stațiune nu s.a numit Carlsbad.Ca amănunt. Mic...

andrei.33
andrei.33  •  24 Ianuarie 2018, 16:10

Ce papagal.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:33

Ce porc de om poate fi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează