SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Fete în vacanţă » Cum şi-au petrecut jucătoarele din Top 10 WTA zilele libere după finalul sezonului

Simona Halep, alături de Larisa Iordache și Diana Bulimar +5   FOTO
Simona Halep, alături de Larisa Iordache și Diana Bulimar

Articol de - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 21:58

Jucătoarele din Top 10 şi-au petrecut diferit pauza de care beneficiază după un sezon epuizant.

Mare şi soare. Acasă. Obligaţii publicitare. Acestea sînt destinaţiile pe care le-au ales pentru timpul liber pe care îl au de petrecut cîteva jucăoare din Top 10.

Serena Williams, liderul mondial, a mers în Bahamas, alături de buna sa prietenă Caroline Wozniacki. Amîndouă au umplut reţelele de socializare cu poze din vacanţa în care au şi participat la un triatlon sprint la care daneza a înotat, iar americanca a mers pe bicicletă.

Maria Şarapova a petrecut cîteva zile în Japonia, apoi în Filipine, iar acum se află la Londra, alături de prietenul său Grigor Dimitrov. Pe lîngă relaxare, Maria s-a întîlnit şi cu sponsorii săi, avînd chiar şi o şedinţă foto pentru Avon.

Simona Halep a ales şă-şi petreacă vacanţa acasă. Românca a apucat să facă lucruri pe care nu obişnuieşte să le facă în timpul sezonului. A mers la film, unde s-a întîlnit cu gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar. Eugenie Bouchard s-a distrat tot acasă. Ea a ales zăpada bogată din Canada.

Agnieszka Radwanska s-a bucurat pentru cîteva zile de soare. Un mod perfect de scăpa de încărcătura sezonului 2014. Au mai rămas doar puţine zile de relaxare pentru că în curînd toate vor începe să se pregătească pentru 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
irishjoe
irishjoe  •  12 Noiembrie 2014, 10:36

Simona Halep a vizitat bukarestiu a mancat shaorma a facut poze cu cocalarii din ghencea a fost la coafor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează