SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Gestul lui Darren Cahill, imediat după ce Simona Halep a anunțat că s-a înțeles cu Nike

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 11:52

După ce s-a antrenat în ultimele zile în echipamente Nike, Simona Halep a spulberat în această dimineață orice dubiu și a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu firma americană.

Imediat după ce Simona Halep a făcut anunțul, Darren Cahill și-a schimbat fotografia de profil de pe Instagram și Twitter, setându-și logo-ul celor de la Nike. 

untitled2

În timpul Australian Open, Darren Cahill a dezvăluit într-o conversație purtată cu un fan pe Twitter că a renunțat la orice legătură cu Adidas, în semn de loialitate față de Simona Halep.

"Nu mai am nicio legătură cu acel brand. Loialitatea și sprijinul meu merg către Simona și partenerii ei, sau viitorii ei parteneri", declara Cahill în timpul turneului de la Melbourne.

Vezi și:  NIKE și SIMONA HALEP. Anunț de ultimă oră al Simonei Halep: "Tocmai am făcut-o"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Februarie 2018, 10:09

Sunt miscat mai... romane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează