SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Halep a fost eliminată în optimi la Roland Garros după un meci care a durat două zile!

Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 16:56

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros de Samantha Stosur, locul 24 WTA, scor 6-7 (0-7), 3-6.

Meciul dintre cele două a început duminică, însă din cauza ploii s-a întrerupt la scorul de 5-3 pentru româncă în primul set.

Jocul a fost reluat astăzi, dar la scorul de 2-3 în setul doi s-a întrerupt din nou din cauza ploii. Nici de această dată Simona n-a revenit mai bine de la cabine și s-a văzut învinsă de jucătoarea din australiancă.

Samantha Stosur va juca în sferturi cu învingătoarea meciului dintre Țvetana Pironkova, locul 102, și Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA.

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR 6-7(0-7) / 3-6

3-6 GAME, SET, MECI! Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros!
3-5 -
Stosur e la doar un game distanță de accederea în sferturile de finală de la Roland Garros
3-4 -
Halep câștigă foarte greu pe propriul serviciu și rămâne în meci
2-4 - 
Simona continuă jocul slab din prima parte a zilei și pierde un nou game
Meciul dintre Halep și Stosur s-a reluat! Australianca servește!
2-3 -
Simona își face și ea serviciul, dar meciul se întrerupe din nou din cauza ploii.
1-3 -
Game câștigat la zero de Stosur
1-2 -
Game câștigat greu de Simona, care pare să nu-și revină.
0-2 -
Stosur salvează trei mingi de break și își continuă startul fabulos după ce meciul a fost oprit din cauza ploii.
0-1 -
Stosur face break-ul încă din start și Simona e în corzi. Jocul româncei nu mai seamănă deloc cu cel prestat până acum la Roland Garros.
A început setul doi! Halep servește!

Tie-break câștigat la 0 de Samantha Stosur. Simona pare să nu se regăsească!
6-6 -
Halep câștigă primul game după revenirea de la vestiare și primul set intră în tie-break.
5-6 -
Simona nu-și revine și Stosur mai face un game.
5-5 -
Stosur face break-ul și reintră în meci. Simona a câștigat doar un punct de la revenirea de la cabine.
5-4 -
Stosur a servit foarte bine și a câștigat la zero primul game după pauza de o zi și jumătate.
A început meciul! Stosur servește!

UPDATE 13:06

Halep și Stosur au ieșit la încălzire și în scurt timp meciul se va relua de la 5-3 în primul set pentru jucătoarea din România.

UPDATE 13:00

Twitter-ul oficial al Roland Garros a anunțat că meciurile vor începe în foarte scurt timp.

UPDATE 12:30

Plouă în continuare la Paris! Încă nu se știe când va începe meciul dintre Halep și Stosur.

update 12:00

Ploaia continuă și situația de la Paris seamănă foarte mult cu zilele precedente în care nu s-a jucat tenis. Cele două jucătoare așteaptă un anunț de la organizatori. Oricum, în după amiaza aceasta se pare că va exista o fereastră de 4 ore în care ploaia va sta și se va putea juca. Rămâi pe GSP.ro pentru ultimele noutăți.

UPDATE 11:35

La Paris continuă să plouă ușor și meciul Simonei Halep e din nou în pericol de a nu se juca. Sunt 13 grade în acest moment.

Partida trebuia să continue ieri, dar ploaia a pus stăpânire pe capitala Franței și întreaga zi de tenis a fost anulată.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (230)
florin_99
florin_99  •  01 Iunie 2016, 20:47

Salut.Nu-i fac reclama tipului dar comentariul de mai jos mi se pare excelent in special "pentru toti antrenorii de tenis si cunoscatori": http://www.ziare.com/simona-halep/roland-garros/simona-halep-are-dreptate-1423903?utm_source=Gsp.ro-Cross&utm_medium=Simona+Halep+are+dreptate&utm_campaign=Interpromo

sherlock
sherlock  •  01 Iunie 2016, 00:32
Postat de albanezulvesel pe 31 Mai 2016, 23:06

"Românii sunt totuşi un popor inteligent. Dar e ceva exterior! Străluceşte, dar nu are o bază. Existã ceva în neregulă la rădăcină, şi asta e probabil drama. E un defect incurabil." Emil Cioran: Cînd am aflat asta, mă aflam în străinătate. Ţara asta, România, e ceva de neînchipuit ! Este eşecul permanent. Îmi imaginez că trebuie să fie destul de greu să trăieşti asta în România, dar şi în străinătate. Fiindcã nu poţi să nu urmăreşti evenimentele, în ciuda tuturor. Oamenii mă întreabă: Dar ce-i asta? Şi, în cele din urmă, de oboseală, le spun: Este eşecul permanent.. (Râsete.) Nu merită. Este ţara eşecului, este specialitatea româneascã."

Da. "Existã ceva în neregulă la rădăcină", aici e problema, suntem taraţi genetic.

albanezulvesel
albanezulvesel  •  31 Mai 2016, 23:06
Postat de sherlock pe 31 Mai 2016, 19:14

Revin pentru că mi-a jucat o festă calculatorul şi mi-a postat înainte de a termina.Ţi-am urmărit comentariile şi le găsesc interesante, probabil că în 89 tu ai plecat în Cuba sau Vietnam şi încă mai eşti acolo :))) Într-un fel ai dreptate, aşa am gândit şi eu o perioadă, dar era foarte adevărat bancul acela care spunea că şampania este băutura pe care o bea clasa muncitoare prin reprezentanţii ei. În România s-a trăit din lozinci, nici atunci n-am fost o ţară suverană (soarta ţărilor mici), ce folos de bogăţiile de pe stemă dacă nu am beneficiat de ele, sfidarea marilor puteri nu presupune şi bunăstare, ce greu se ajungea la o maşină sau un TV, alimentele de bază erau raţionalizate şi aşa mai departe. Omul are o singură viaţă, dar noi trebuia să lăsăm prosperitatea moştenire generaţiilor viitoare şi tot aşa (prosperitatea nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri - parcă am mai auzit ceva asemănător).Nu zic că aşa cum e acum e ceea ce am sperat, toaşilor urmaşilor voştrituşi se trăieşte ceva mai bine, preţul fiind tocmai amanetarea suveranităţii şi înstrăinarea avuţiei naţionale. Totul a ajuns în mâna străinilor şi a 5% dintre români, restul se descurcă cum poate sau emigrează. Urmaşilor nu le va mai rămâne nimic.Dar cauza situaţiei din România nu se află în sistemul politic, ci în oameni, e soiul rău. Românii au reuşit performanţa de a compromite şi ideea de socialism şi pe cea de capitalism.Cum zicea Cioran: România e ţara eşecului permanent.

"Românii sunt totuşi un popor inteligent. Dar e ceva exterior! Străluceşte, dar nu are o bază. Existã ceva în neregulă la rădăcină, şi asta e probabil drama. E un defect incurabil." Emil Cioran: Cînd am aflat asta, mă aflam în străinătate. Ţara asta, România, e ceva de neînchipuit ! Este eşecul permanent. Îmi imaginez că trebuie să fie destul de greu să trăieşti asta în România, dar şi în străinătate. Fiindcã nu poţi să nu urmăreşti evenimentele, în ciuda tuturor. Oamenii mă întreabă: Dar ce-i asta? Şi, în cele din urmă, de oboseală, le spun: Este eşecul permanent.. (Râsete.) Nu merită. Este ţara eşecului, este specialitatea româneascã."

Vezi toate comentariile (230)
Comentează