SPORTURI  »  TENIS  »  RECLAMĂ

FOTO Halep e mai tare ca Bale și Pogba! Imaginea Simonei a împânzit magazinele din întreaga lume

Simona Halep câștigă un milion de euro pe an din contractul de publicitate cu Adidas +4   FOTO
Simona Halep câștigă un milion de euro pe an din contractul de publicitate cu Adidas

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 09:00

Reclama Adidas cu Simona Halep a ajuns în orașe ca Paris, Tokyo, Praga și Stockholm, fiind principala imagine a noii colecții Athletics.

Din aprilie 2014, Simona Halep a devenit imaginea Adidas la nivel mondial, iar de atunci unul dintre cei mai mari producători de echipament pentru sportivi o solicită frecvent pe jucătoarea de tenis din Constanța să participe la acțiuni de marketing.

În urmă cu câteva săptămâni, Adidas, inspirat de ritmul bătăilor inimii atleților, precum și de emoțiile dinaintea meciului, a creat hanoracul cu glugă Z.N.E Pulse Knit, iar pentru lansarea noii colecții a apelat la mai multe vedete, printre care și Simona. Alături de aceasta au fost selectați fotbaliștii Gareth Bale și Paul Pogba, starul baschetului James Harden, atleta Tori Bowie, dar și Angelique Kerber. "Colecția, care include o varietate de modele de hanorace tricotate și din jacard, a fost creată să ofere libertate de mișcare, indiferent că este ziua meciului sau orice altă zi", anunță producătorii de echipament.

Imediat după lansare, toate magazinele Adidas din întreaga lume au fost branduite special cu imaginile protagoniștilor! Chiar dacă Bale și Pogba sunt mult mai cunoscuți la nivel internațional, departamentul de marketing al companiei de echipament sportiv a decis ca, la nivel mondial, Halep să fie principalul sportiv care să promoveze noua colecție Athletics. În vitrinele magazinelor din Paris, Lyon, Praga, Stockholm, Salonic sau Tokyo tronează la intrare, dar și pe pereții interiori, imagini din cadrul ședinței foto realizate de Simona.

În noiembrie 2016, Simona a și filmat un clip special alături de atacantul Gareth Bale și baschetbalistul James Harden. 

19.181.450 $este suma de bani pe care Simona Halep a câștigat-o până acum în WTA, exclusiv din tenis, fără a pune la socoteală contractele publicitare

Ce alte contracte de publicitate mai are Halep

Dedeman
Vodafone
Hublot
Dorna
Wilson

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dakesis
dakesis  •  25 Septembrie 2017, 18:37

in rest, cum naiba sa calatoresti in trening? Numai cocalarii fac asta.

dakesis
dakesis  •  25 Septembrie 2017, 18:35

corect - 'mai tare decat'. Deh, semintari din fata blocului pe post de ziaristi...

127569431320740
Mara Maria  •  25 Septembrie 2017, 18:30

Simona Halep este si in magazinele din Cipru, am fost mândră cand am trecut pe o strada din Larnaca si am vazut o poza cu ea cat toata fereastră magazinului Adica.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează