SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO Horia Tecău a fost model pentru o zi! Ședință foto în mijlocul Bucureștiului

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 14:36

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală şi ambasador al brandului. Colecția aduce eleganța sportivă în ținutele casual de inspirație marină, potrivite peisajului urban de zi cu zi, dar şi călătoriilor pe mare.

Noua colecție surprinde prin modele grafice derivate din stilul navy și propune croiuri şi detalii inspirate din stilul anilor ’70. Dungile, un element emblematic pentru brandul genovez, apar într-o variaţiune de forme şi culori şi sunt prezente pe materiale precum bumbac, tricot, neopren sau denim. Nu lipsesc din colecţie modelele inspirate din nodurile marinăreşti sau detaliile metalice.

Este important ca hainele pe care le port să îmi reprezinte stilul de viaţă activ. Mare parte din timp sunt plecat în turnee, deci aleg ţinute casual-sport care să îmi ofere confort, dar şi un aspect modern. Piesele din noua colecţie asigură confortul de care am nevoie şi vin cu elemente marine specifice brandului”, a declarat Horia Tecău, ambasadorul Marina Yachting în România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează