SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

FOTO În picaj în clasamentul WTA, Bouchard punctează în continuare pe plajă: imagini sexy din Australia

Foto: hopmancup.com +21   FOTO
Foto: hopmancup.com

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 10:40

Eugenie Bouchard nu o duce prea bine în clasamentul WTA, unde a căzut pe locul 83, dar face în continuare furori pe plajă.

Canadianca a jucat la Cupa Hopman, unde a făcut pereche cu Vasek Pospisil, dar a pierdut toate cele trei meciuri disputate.

Profitând de timpul liber, ea a fost și la plajă în Australia, unde s-a bucurat de vremea frumoasă și a oferit noi imagini sexy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  09 Ianuarie 2018, 19:00

Poate secretul caderii ei in tenis e tocmai frumusetea ei. Presa ii da tarcoale, face sedinte foto, modeling, si ajunge sa nu mai aiba timp pentru lupta din teren. In tenisul femini, o mare frumusete e rareori si o mare campioana.

ticbis
ticbis  •  09 Ianuarie 2018, 14:46

N-o avea ea piept si o fi dreapta de sus si pana jos, dar e buna si as face o tura cu ea :))) Oricum, pare mai "femeie" decat Sharpova careia de la anii de meldonium i-a crescut parul pe fata si i se vad mustatile in jurul botului ... :) In plus, nu cred ca sta ca "broasca" in pat ca rusoaica, dupa cum au confirmat cei ce au "avut-o"!

bulletproof
bulletproof  •  09 Ianuarie 2018, 14:20

Păi, de-o fi, ș-o fi, să fie, / Halep, așa să apară, / Ori ... mi-o tai, ș-o dau ... la raţe, Ori mi-o scot, mai ... 'înafară' !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează