SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

FOTO Revelion în Australia pentru Simona Halep » Mesajul echipei sale pentru fani

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 16:33

Simona Halep se află în aceste zile în vacanță la Brisbane, unde petrece Anul Nou, iar imediat după, va participa la primul turneu WTA al anului. Turneul se va disputa între 3 și 9 ianuarie.

Sparring partner-ul Simonei, Andrei Cociașu, a postat pe contul său de Twitter o poză prin care întreg staff-ul româncei le urează tuturor sărbători fericite.

”Un foarte călduros (la propriu) «La mulţi ani», din Brisbane!” a fost mesajul echipei Simonei.

Brisbane a trecut în 2016 la ora României 16, la o temperatură de 20 de grade.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  01 Ianuarie 2016, 07:19

start de foc pentru simona la brisbane...in turul 1 are bye iar in turul 2 s-ar putea sa joace cu azarenka care in primul tur joaca cu o jucatoare venita din calificari.. foarte grea partea ei de tablou... unde mai sunt cibulkova, jankovic, vinci, sarapova, makarova...

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Ianuarie 2016, 07:13

nu pot sa cred, jurnalistul e aerian.... simona e in vacanta :) bine maaa.....ca sa te acomodezi cu fusul orar neaparat trebuie sa mergi acolo cu circa o saptamana inainte de inceperea turneului....

bvd_magheru
bvd_magheru  •  31 Decembrie 2015, 19:56

Iubesc latura ilirica a poporului roman . LA MULTI ANI SIMONA !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează