SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Schimbări dramatice de greutate pentru o fostă câștigătoare de la Wimbledon

Baroli și Lisicki cu trofeele de la Wimbledon 2013, pentru locurile 1, respectiv 2 Foto: Guliver / Getty Images
Baroli și Lisicki cu trofeele de la Wimbledon 2013, pentru locurile 1, respectiv 2 Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 14:55

După ce anul trecut cântărea 47 de kilograme, Marion Bartoli a surprins pe toată la ediția din acest an de la Roland Garros, făcându-și apariția la Paris cu foarte multe kilograme în plus. 

Ea a participat în această săptămână la turneul legendelor de la Roland Garros, iar presa internațională a remarcat faptul că, după ce anul trecut slăbise extrem de mult, fosta campioană de la Wimbledon a acumulat foarte multe kilograme la loc.

Anul trecut, franțuzoaica slăbise peste 20 de kilograme din cauza unui virus, ajungând să cântărească doar 47 de kilograme. 

"Mănânc doar salate şi castraveţi curăţaţi, altceva nu suportă corpul meu. Sunt metode de supravieţuire. Mă rog în fiecare zi să revin la o viaţă normală", declara Bartoli, în luna mai a anului trecut. 

Comparație între cum arăta Bartoli acum un an și cum arată acum:

Așa arată acum Bartoli:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
156444658035012
Bali Crator  •  10 Iunie 2017, 06:54

Una dintre cele mai enervante jucatoare pe care le-am vazut, topaia si batea mingea de pamint la nesfirsit inainte de fiecare punct, mai degraba ma uitam la Sharapova cu sonorul taiat decit la zapacita aia !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează