SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FOTO Selfie-ul campioanelor! » Cum s-au bucurat fetele noastre după o calificare istorică!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 09:01

România a cîştigat aseară confruntarea cu echipa Canadei în barajul pentru Grupa Mondială după două victorii senzaţionale ale Andreei Mitu şi Alexandrei Dulgheru.

Fetele noastre au sărbătorit într-un mod inedit victoria şi nu au ratat şansa unui selfie chiar în vestiarul de la Montreal.

Cu Alexandra Dulgheru pe post de fotograf, tot staff-ul României a intrat într-un selfie de colecţie postat de Irina Begu pe pagina ei de facebook. Din instantaneu nu au lipsit nici Alina Tecşor sau preşedintele George Cosac.

Din 2016, România va fi în cel mai de sus eşalon al Cupei Fed alături de Cehia, Franţa, Rusia, Germania, Italia, Olanda şi Elveţia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
angeladeva
angeladeva  •  20 Aprilie 2015, 12:45

VA MULTUMIM PENTRU TOATE CLIPELE FERICITE !!! FELICITARI !!!

816838741728297
Paduraru Vasile  •  20 Aprilie 2015, 09:58

brava fetelor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează