SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Sezonul nunților » Trei jucătoare din circuitul WTA s-au căsătorit în ultimele două săptămâni

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 16:53

Trei jucătoare, Agnieszka Radwanska (10 WTA), Yanina Wickmayer (129 WTA) și Andrea Hlavackova (455 WTA), s-au căsătorit cu aleșii lor în ultimele săptămâni.

Puține sunt perioadele din an ceva mai libere pentru jucătorii și jucătoarele de tenis, așa că programarea propriei nunți devine câteodată o temă complicată.

În perioada de extrasezon, noiembrie-decembrie, poate între Miami și începutul turneelor de zgură sau după Wimbledon, până ia startul seria concursurilor pe hard din America de Nord.

Această ultimă variantă a fost cea mai convenabilă pentru trei jucătoare, care s-au îmbrăcat în mirese weekend-ul trecut.

Despre căsătoria Agneszkăi Radwanska se vorbea de mai multă vreme, unii susținând chiar că s-ar fi și făcut, în secret. Poloneza și Dawid Celt, fost jucător și partenerul ei de antrenament, s-au întâlnit prima dată în 2008.

Ei se logodiseră din 2016, însă nunta a avut loc sâmbăta trecută, la Cracovia. Aga, 28 de ani, actual numărul 10 WTA, a avut invitați din lumea tenisului: Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Marta Domachowska, Jerzy Janowicz și, bineînțeles, sora ei, Urszula.

În aceeași zi ca Radwanska, Andrea Hlavackova, 30 de ani, numărul 8 mondial la dublu, și-a unit destinul cu Fabrizio Sestini, cu care era împreună de ani buni.

El este italian născut la Bruxelles, are 36 de ani și a fost jucător. De asemenea, a lucrat pentru ATP, la departamentul Communications, iar acum este angajat al WTA, director pentru zona Americilor al secției de PR&Marketing.

Nunta s-a celebrat la Praga, iar între invitați s-a aflat și fosta jucătoare cehă Klara Koukalova, retrasă anul trecut din activitate.

Cu o săptămână înainte, Yanina Wickmayer, 27 de ani, actual număr 82 WTA, dar 12 WTA în 2010, se căsătorise cu Jérôme Vanderzijl. Soțul belgiencei, belgian și el, este fost fotbalist.

Are 28 de ani și a jucat toată cariera cu numărul 4, ca apărător, la Lierse SK, RAEC Mons, KSC Grimbergen și AFC Tubize. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2017, 12:08

Chiar nici una n-ati invitat-o pe SH ?...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează