SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

FOTO Simona Halep a aflat ora la care va evolua în sferturile de finală de la Toronto

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 09:19

Simona Halep va juca în sferturile de finală de la Toronto împotriva Carolinei Garcia (23 de ani, locul 21 WTA), în ultimul meci programat pe terenul central, după ora 02:30.

Halep și Garcia s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în optimile de finală de la Sydney, anul trecut, când românca s-a impus în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1.

În optimile de finală, românca, favorita a doua la Rogers Cup a trecut fără emoții de Barbora Strycova (31 de ani, locul 26 WTA), scor 6-1, 6-0.  Caroline Garcia este cea care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în primul tur de la Toronto, iar în următoarele meciuri a trecut de Varvara Lepchenko și de CiCi Bellis.

În cazul în care trece de Garcia, următoarea adversară a lui Halep va fi învingătoarea dintre Elina Svitolina (5 WTA) și Garbine Muguruza (4 WTA).

  • Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează