SPORTURI  »  TENIS  »  UNITATE

FOTO Simona Halep, alături de antrenorul care și-a pierdut un picior într-un accident rutier

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 19:45

Simona Halep e alături de antrenorul echipei de fotbal CS Junior Brașov, Imre Janko, cel care și-a pierdut un picior în urma unui accident grav rutier.

"Ca sportiv de performanţă, ştiu cât de importantă este susţinerea, iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult, îţi dau curajul să continui. Sper să se alăture cât mai mulţi români acestei cauze", a fost reacția Simonei.

Accidentul rutier a avut loc pe 3 august 2017, pe centura Constanței, iar soția lui Imre Janko, Elena, și-a pierdut viața. Copilul acestora a scăpat cu răni ușoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
merace
merace  •  17 Septembrie 2017, 20:16
Postat de haleppomanagioaika pe 13 Septembrie 2017, 20:18

Care romani sa se alature fai pitikoato ? Aia cu salariul minim? Caracter infect .ce esti.vezi ca striga lumea dupa tine sa le inapoiezi banii.infectooooooo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  17 Septembrie 2017, 20:13

PARIORI.RO titreaza: "Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA și după înfrângerea în primul tur la Wimbledon și e ca și calificată la Turneul Campioanelor." Acum, ori redactorul care a scris asta e incompetent, ori e un truc ca sa atraga noi utilizatori ca sa poata reactiona. Simona a ajuns in sferturi la Wimbledon. La US Open a iesit in primul tur, cu Sharapova. https://www.pariori.ro/2017/09/17/simona-halep-la-turneul-campioanelor-ce-sanse-romanca-sa-se-impuna-singapore/

mutu57
mutu57  •  15 Septembrie 2017, 00:25
Postat de haleppomanagioaika pe 13 Septembrie 2017, 20:18

Care romani sa se alature fai pitikoato ? Aia cu salariul minim? Caracter infect .ce esti.vezi ca striga lumea dupa tine sa le inapoiezi banii.infectooooooo.

Te inteleg, omule, ca esti furios. Viata nu a fost buna pentru tine si iti versi amarul. E mai bine sa iti versi naduful aici, pe un website, decat sa iti amarasti nevasta sau copiii, atunci cand ai nevoie de refulare. Asa ca da-i inainte. Noi te vom intelege!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close