SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Simona Halep s-a pregătit alături de Kuznețova + Cadou de 30.000 de euro primit de româncă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 19:13

Simona Halep (25 de ani) se pregătește intens pentru turneul de la Wimbledon, iar astăzi s-a antrenat alături de Svetlana Kuznețova la All England Club.

"Multe zâmbete și un tenis de calitate la sesiunea de antrenamente. Mult succes, Svetlana", a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

Simona Halep va juca în primul tur de la Wimbledon cu Marina Erakovici (129 WTA), aceasta fiind a doua întâlnire dintre cele două, după duelul de la US Open, când jucătoarea noastră a profitat de retragerea neo-zeelandezei.

cadou de 30.000 de euro

Simona a primit astăzi și un ceas cadou din partea sponsorului Hublot. Valoarea lui este de 30.000 de euro. "Mulțumesc mult pentru acest cadou. Iubesc acest ceas!", a fost reacția Simonei.

hublot
Ceasul primit cadou de Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tanasevictor
tanasevictor  •  01 Iulie 2017, 20:30

Un antrenament deosebit cu o castigatoare de GS SUCCES SIMONA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează