SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

FOTO Simona Halep și-a urmărit conaționalele din tribunele BRD Bucharest Open: ”Sunt dornică să joc din nou!”

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 20 iulie 2017 18:38

Simona Halep, câștigătoarea de anul trecut de la București, a trecut azi pe la Arenele BNR și spune că abia așteaptă să revină pe teren.

A doua jucătoare a lumii se află în aceste zile în România, iar joi a asistat la o parte a meciului dintre Irina Begu și Jaqueline Cristian, câștigat de Begu cu 6-4, 6-0.

"A fost cald în tribune, chiar simțeam nevoia să urmăresc tenis și de aceea am venit să o văd pe Irina", a spus Simona.

După primul set, Simona a părăsit tribunele și s-a oprit pentru câteva momente să stea de vorbă cu fostul său antrenor, Adrian Marcu, în timp ce fanii deja îi dădeau târcoale pentru a lua un autograf.

Câștigătoarea de anul trecut a subliniat că regretă că nu a putut să participe și în 2017, dar s-au adunat prea multe meciuri în ultimele luni. "Eram destul de obosită după perioada în care am jucat mult. A fost greu să decid să nu joc acasă, dar era nevoie de o pauză, mai ales pentru gleznă. Îmi pare rău, dar mi-ar fi fost foarte greu, mai ales că era și zgură, ar fi fost o uzură prea mare pentru piciorul meu accidentat. Acum mă simt mai bine și o să mai trec pe aici", a explicat Halep.

Românca a început deja antrenamentele și speră să se simtă din ce în ce mai bine înainte de a începe sezonul de hard, care pentru ea debutează la Washington, 31 iulie-6 august, acolo unde a acceptat un wild card.

"Împreună cu Darren am decis să joc la Washington, el m-a întrebat dacă aș vrea să merg și am răspuns afirmativ pentru că sunt deja dornică să joc".

După competiția din capitala SUA, Simona va merge la Toronto, unde este deținătoarea trofeului, apoi la Cincinnati, unde anul trecut a ajuns până în semifinale, și apoi la New York pentru US Open, unde are de apărat un sfert de finală.

Vezi AICI imaginile cu Simona Halep în tribune la BRD Bucharest Open!


Simona a publicat și un selfie din tribunele Arenelor BNR

"Niciodată nu am jucat pentru puncte, va fi un lucru extraordinar dacă voi ajunge pe locul unu, dar trebuie să câștig punctele la turneele mari, să câștig meciurile importante ca să merit să fiu pe locul unu" Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  20 Iulie 2017, 22:04
Postat de traian_v pe 20 Iulie 2017, 20:08

Pacat ca nu esti la fel de dornica sa joci pentru Romania...

La Mamaia pt cine a jucat?! Cand a fost accidentata sau nu a putut juca s-a vazut ...

traian_v
traian_v  •  20 Iulie 2017, 20:08

Pacat ca nu esti la fel de dornica sa joci pentru Romania...

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iulie 2017, 19:55
Postat de risc_mix pe 20 Iulie 2017, 19:09

Are ochelari de sudor

Seamana cu cei de autogen.Glumesc, ii sta bine!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close