SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Sorana Cîrstea a vizitat-o pe Mattek-Sands în spital, înaintea meciului cu Muguruza » Mesajul americancei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 14:31

Bethanie Mattek-Sands a suferit o accidentare horror chiar sub privirile Soranei Cîrstea, în meciul pe care cele două l-au disputat în turul al doilea de la Wimbledon, iar românca a rămas impresionată de suferința americancei. 

Cu o zi înainte de duelul cu Garbine Muguruza din turul al treilea, Sorana Cîrstea a vizitat-o pe Mattek-Sands în spital, unde a fost însoțită de Sania Mirza.

 
Foto: Instagram

"Niște prieteni au venit să mă viziteze la spital ieri", a scris Mattek-Sands în descrierea fotografiei publicate pe Instagram, alături de celelalte două jucătoare.

Jucătoarea americană a dezvăluit că va avea nevoie de operație după accidentarea de la Wimbledon și i-a mulțumit Soranei pentru reacția rapidă avută pe teren.

"Mi-am rupt tendonul și voi avea nevoie de operație, așa că voi indisponibilă o perioadă. Am știut că este dislocat sau rupt , iar în acel moment am cam intrat în panică.

Sorana a fost acolo în calitate de prietenă. Nu a contat că eram în mijlocul unui meci, iar asta înseamnă foarte mult pentru mine. Este o persoană minunată", a spus Mattek-Sands.

În primul game al setului decisiv din meciul cu Sorana, Mattek-Sands a alunecat în momentul unei urcări la fileu și a rămas căzută la pământ ținându-se de genunchiul drept.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  08 Iulie 2017, 16:03

Multa sanatate!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează